Боб Сирот - Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Боб Сирот е американски телевизионен оператор. Боб Сирот е сутрешният домакин на WGN-AM в Чикаго, Илинойс, Съединени американски щати. Освен това той е бивш водещ на телевизионни новини, актьор и писател.

Бързи факти

Пълно име: Боб Сирот
Дата на раждане: 09 август 1949 г
Възраст: 72 години
Хороскоп: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Излъчващ оператор, водещ на новини
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Мариан Мурчиано
Развод Кари Кокран
Нетна стойност 3-5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
образование Колумбийски колеж Чикаго
деца Една дъщеря и две доведени деца

Биография на Боб Сирот

Боб Сирот е роден в Чикаго, Илинойс, на 9 август 1949 г. Той е на 72 години и е роден под зодия Лъв. Той е американски гражданин с дадено име Робърт Боб Сирот.

Имената на родителите на Боб и друга идентифицираща информация не са известни в момента. По същия начин няма налична информация за братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци, роднини или други членове на семейството на Сирот. Сигурно е искал да запази личния и семейния си живот личен и далеч от общественото наблюдение и наблюдение.Боб посещава и завършва гимназия „Теодор Рузвелт“ в Чикаго през 1967 г., а след това получава бакалавърска степен от Columbia College Chicago.

  Възраст на Боб Сирот

Боб Сирот

Височина и тегло на Боб Сирот

На Боб Сирот измерванията на тялото, като неговия ръст, тегло и други, все още не са налични и все още се преразглеждат. Освен това Сирот е блондинка със зелени очи.

кариера

Боб Сирот започва своята радио кариера през 1971 г. като лятна ваканция, заместващ диск жокей за WBBM-FM. През 1973 г. той се премества в WLS (AM). По подобен начин от 1973 г. до декември 1979 г. той е бил топ дисководей в WLS. След това успява да премине към телевизията през 1980 г., когато приема позиция в WBBM-TV. Той успя да поеме работа в новинарското списание CBS West 57th след пет години в WBBM, въпреки че мрежата му позволи да остане базиран в Чикаго.

През март 1989 г. Боб се завръща в ефира на Чикаго като водещ на обедните новини и водещ на програма за WMAQ-TV. След това той успя да бъде съ-домакин и да пусне Thing in the Morning на WMAQ-First TV. За съжаление шоуто го уволни след четири години. В резултат на това той се връща на работа през март 1994 г. като водещ на Fox Thing in the Morning на филиала на FOX в Чикаго, WFLD. Той беше освободен от задълженията си на съдомакин с оставащи 212 години от договора му, но номинално беше задържан от WFLD, за да разработи нови програми за станциите на Fox и отдела за синдикиране на компанията.

В началото на 2006 г. Боб Сирот успя да се завърне в WMAQ като водещ през уикенда, замествайки Анна Давлантес в предаванията през уикенда от 17:00 до 22:00 часа. Той участва в 4:30 pm. новинарска емисия, както и тези от 17:00, 18:00 и 22:00 часа. Въпреки това, той напусна WMAQ-TV през 2009 г., след като той и станцията не успяха да се споразумеят за финансовите условия след напускането на Сондърс. Сирот се завърна към делничното радио през 2013 г. в WGN. Освен това, той е добре известен с коментарите си за One more thing по различни теми. А през юли 2014 г. той направи своя дебют в Onion News Network като репортер с историята Deadly Super Rainbow Tears Through West Coast.

Освен това Боб Сирот е актьор и писател. Той е известен с ролите си във филмите Death Wish, Prison Break и The Chicago Code.

Боб Сирот Нетна стойност

Боб Сирот има нетна стойност между 3 и 5 милиона долара, според wiki.ng, а основният му източник на доходи е кариерата му като телевизионен оператор.

  Боб Сирот нетна стойност

Боб Сирот

Съпруга на Боб Сирот, брак

Боб Сирот се жени за първата си съпруга Кари Кокран , през 1981 г. Първата му съпруга работи в WBBM-TV като водеща на новини и те успяха да работят заедно в WFLD-TV. Те работят заедно до 1995 г., когато се развеждат през 1999 г.

След това Сирот се жени за водещата на новини Мариан Мурчиано през юни 1999 г. Боб и Мурчиано имат една дъщеря, а Боб има две доведени деца от Мурчиано. Те живеят в Уилмет, Илинойс със семейството си.

Популярни Публикации