Чандлър Алексис- Нетна стойност, възраст, биография, гадже, националност, височина, кариера

Чандлър Алексис е YouTuber и блогър, който публикува за красота и мода. Чандлър Алексис стана известен, след като се появи в телевизионното шоу „Flunky’s Upset“. Научете повече за нетната стойност на Чандлър Алексис, възраст, биография, гадже, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Чандлър Алексис
Дата на раждане 03 януари 1997 г
Възраст 25 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 3
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия Vlogger, Youtuber
Държава елен
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение единичен
Разделям Ей Джейкъбс
Нетна стойност 0 000-0 000
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата черен
Родно място Лонг Бийч, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Братя и сестри Единадесет
Twitter Чандлър Алексис Twitter
Youtube Чандлър Алексис Youtube
Instagram Чандлър Алексис Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Чандлър Алексис Възраст и ранен живот

Чандлър Алексис е роден в Лонг Бийч, Калифорния, на 3 януари 1997 г. Тя е Козирог, който е 25 годишен. Тя е израснала в Южна Калифорния и е имала единадесет братя и сестри. Чандлър обича да спортува на открито, особено футбол и тенис. Тя е обучен майстор на бойни изкуства, който е отличен в карате и гимнастика. В момента Чандлър изучава модерни танцови форми. Освен това Чандлър не е предоставила никаква информация за своето образователно пътуване до този момент. Също така няма налична информация за нейните родители или детството. По същия начин тя е от американска националност и афро-американска етническа принадлежност.

  Чандлър Алексис Ейдж

Чандлър Алексис ЕйджВисочина и тегло на Чандлър Алексис

Колко висок е Чандлър Алексис? Тялото й е стройно и извито. Чандлър е висок 5 фута 3 инча и тежи приблизително 56 килограма. Тя също има лешникови очи и черна коса. Освен това, другите й измервания на тялото, като гърди-талия-ханш, размер на обувката, размер на роклята и т.н., не са предоставени.

  Чандлър Алексис

Чандлър Алексис позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Чандлър Алексис

Колко струва нетната стойност на Чандлър Алексис? Чандлър си изкарва добре от видеоклиповете си в YouTube. Освен това някои източници изчисляват Нетното състояние на Чандлър Алексис ще бъде между 0 000 – 0 000 към 2021 г. което тя все още не е потвърдила.

  Чандлър Алексис Нетуърт

Чандлър Алексис Нетуърт

Професионален живот, кариера и стил на живот

На 15-ия си рожден ден Чандлър стартира своя канал в YouTube „LushBarbiee'. Една година по-късно тя е наета от многоканалната мрежа „Style haul'. Тя е публикувала множество видеоклипове в канала си в YouTube от самото му създаване, пленявайки много от своите последователи . Тя също има много видеоклипове с шеги в канала си. По същия начин, сред най-популярните й шеги, видеоклип, озаглавен „Да правим секс“, е получил най-много харесвания до момента. Сестра й също се е появявала в някои от нейните шеговити видеоклипове. Сред интересните й видеоклипове с предизвикателства „Makeup While Blindfolded“, „Guess Her Age“ и „What’s in the Box“ са получили най-много харесвания и гледания.

Чандлър също публикува видеоклипове за начина на живот по теми като медитация, духовност и самозащита. Чандлър наскоро публикува дублажно видео на себе си, като синхронизира устните си с песента Just A Friend на Жасмин Вилегас. Тя също така публикува видеоклипове с реакции, в които реагира на странни, забавни и необичайни кадри, намерени в интернет. Реакционните й видеоклипове включват „Cheapest Mom Ever“, „My Boyfriend Cheated On Me“, „Best Glow Up“, „Hurt Bae“ и други.

Освен това е добър писател и пише блогове на теми като здравословно хранене, грим и модни тенденции. Тя дори показа творческата си страна, като публикува стихове за живота си. Чандлър направи своя актьорски дебют в уеб сериала „Until Death“. Предстоящите й видеоклипове ще бъдат на тема танци и тя ще демонстрира своите танцови способности. Тя ще представи денс фюжън, съчетаващ професионална гимнастика и хип-хоп танци.

Чандлър Алексис Гадже и срещи

Кой е гаджето на Чандлър Алексис? Чандлър все още не е разкрил състоянието на връзката си. Тя може да има връзка, тъй като обяви бременността си във видеоклип в YouTube през юни 2019 г. Тя роди син през февруари 2020 г. По отношение на предишни връзки, тя излизаше с Алекс Милър, който често се появяваше в нейните видеоклипове. Двойката споделяше взаимно в съответните си канали в YouTube по това време. Най-гледаните видеоклипове на Чандлър са тези, в които тя признава за връзката си с YouTuber Алекс.

И двамата бяха видени в много от видеоклиповете на Чандлър за предизвикателства преди раздялата им. Тя дори публикува видео, озаглавено „Caught Up“, в което твърди, че той й е изневерил. Тя също така призна, че е била жертва на домашно насилие и няколко пъти е била малтретирана от Алекс. По същия начин през 2018 г. тя излиза с Ей Джейкъбс от AjxDeno.

Също така, знайте за Нетна стойност на Едуард Авила, биография, възраст, приятелка, националност

Популярни Публикации