Ноа Томас- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ноа Томас е известен английски актьор и изпълнител от Англия, Обединеното кралство. Той е добре известен с филмите си като Birthday Boy и Empty. Ноа набира популярност в резултат на новата музикална драма Everybody’s Talking About Jamie. Той беше видян в тази програма, изобразявайки героя на младия Джейми Ню.

Бързи факти

Пълно истинско име Ноа Томас.
рожден ден 2000 г.
Възраст (към 2020 г.) 21 годишен.
Място на раждане Англия, Обединеното кралство
Сегашен адрес Обединеното Кралство.
Професия Актьор и модел.
Националност британски.
Религия християнството.
Нетна стойност 0k USD (приблизително).
образование Завършвам.
Етническа принадлежност Смесени.
Семейно положение Неомъжена.
Приятелка/гадже Не е ясно.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Дължина на косата Къс.
Пиърсинг не
Цвят на очите кафяво.
Управляван от Обединени агенти.

Ноа Томас Възраст и ранен живот

Ноа Томас е роден през 2000 г. Записва се в училище BRIT, когато е на 14 години. Към 2021 г. актьорът е на 21 години и е студент в Mountview Academy. Рождената му дата не е достатъчна, за да се определи зодията му.

Той е британец, тъй като е роден в Англия, Обединеното кралство. Ной и семейството му са християни. Няма факти относно майка му, баща му или други членове на семейството. Според съобщенията майка му е получила MBE от Бъкингамския дворец. Ноа също има сестра (името не е налично).Височина и тегло на Ноа Томас

Ноа Томас е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Ноа Томас

Нетната стойност на Ноа Томас

Колко е нетната стойност на Ноа Томас? Сега Ноа е студент и се справя безпроблемно с професионалния си живот със своите академици. Много хора искат да направят повече пари, но Ноа иска да направи повече спомени. Той е много надарен, но никога не е разкривал печалбите/доходите си. Нетната стойност на Ноа Томас се оценява на между 0k и 0k USD към октомври 2022 г.

кариера

Започва актьорската си кариера на петгодишна възраст. Като дете той участва в различни дейности и поводи. На 14-годишна възраст той се записва в училище BRIT и гледа множество пиеси. През 2014 г. той се появи в късометражния филм Empty, в който изигра ролята на Макс Морган. Джеймс Терфон режисира програмата, чиято премиера беше на 5 май 2014 г. Основните ключови изпълнители във филма са Сара Олива като Шери Морган и Стивън Роше като Джон Морган.

Той също така участва в Birthday Boy, късометражен филм, режисиран от Йозеф Лоренцо и написан от Райън Кулинан, същата година. Ной влезе в образа на свой състудент. Основните изпълнители на шоуто са Джаксън Тесмър като Джереми Финкъл, Джеф Еванс като Разказвач, Килан Ривера като Джак и други. През 2020 г. тя изигра хомосексуален герой в музикалната драма Everybody’s Talking About Jamie. През 2021 г. той беше въведен отново в тази нова серия.

Ноа Томас Гадже и запознанства

С кого се среща Ноа Томас? Ноа има няколко близки приятели, с които често се забелязва да се забавлява. Досега младата знаменитост не е казала нищо за личния си живот или състоянието на връзката си. Възможно е той да има връзка, но не иска да го прави публично достояние. Според неговите социални медии и предишни интервюта той е необвързан.

Популярни Публикации