Франческа Хетфийлд подаде документи за развод, след като бяха заедно с Джеймс Хетфийлд в продължение на 25 години

След 25 години брак, певецът на Metallica Джеймс Хетфийлд е подал молба за развод със съпругата си Франческа. Според източници, близки до бившата двойка, разводът е подаден в Колорадо в началото на тази година. Въпреки това, съдебното досие никога не е било публично достояние, тъй като бившата двойка пази информацията в тайна. Вътрешни хора също информираха вестника, че двойката все още поддържа връзка, тъй като са родители на трите си деца. Джеймс и Франческа се запознават през 1992 г. и се женят през 1997 г. Двамата имат син, Кастор, и две дъщери, Кали (20) и Марчела (16). Твърди се, че певецът и семейството му се намират във Вейл, Колорадо, родния град на Франческа.

Нетната стойност на Франческа

Франческа Хетфийлд е дизайнер на костюми от САЩ. Тя е родена на 27 януари 1970 г. в аржентинската провинция Росарио. Франческа започва работа като сервитьорка в кръчма близо до дома си, след като завършва гимназия и не следва колеж за по-нататъшно образование. На 23 години започва професия в сектора за дизайн на костюми. Франческа има приблизителна нетна стойност от 1 милион долара, според ABTC. По-голямата част от парите й идват от професията й като дизайнер на костюми. Според съобщенията тя се запознава със съпруга си Джеймс, докато работи като дизайнер за Metallica, неговата хеви метъл група.

 Франческа Хетфийлд

Въпреки брака си през 1992 г., Джеймс и Франческа пазят личния си живот основно скрит от общественото мнение. Последната, от друга страна, често е виждана на турне със съпруга си и дори е включена в документалния филм от 2004 г. Metallica: Some Kind of Monster.

Франческа Хетфийлд помогна на Джеймс Хетфийлд в борбата със зависимостта.

Джеймс Хетфийлд винаги е бил откровен за своята зависимост и трудностите с алкохола. Художникът каза в The Joe Rogan Experience през 2017 г., че е отишъл на лечение преди повече от две десетилетия от страх да не загуби семейството си:

Страхът беше значителен стимул за мен в това. Мисълта да загубя семейството си ме тревожеше най-много. Това беше най-ниската точка, до която стигнах, вярвайки, че семейството ми ще се разпадне в резултат на действията ми на пътя.

Той продължи да казва, че Франческа го е изгонила от дома и го е принудила да отиде на лечение, за да реши проблемите си:

Жена ми ме изгони от дома ми и аз живеех сам другаде. Това не беше нещо, което искам… [Жена ми] постъпи правилно, като изгони моето момиче от дома, което ужасно ме ужаси. „Хей, сега не просто отиваш при терапевта и говориш за това“, добави тя. Трябва да отидеш някъде и да изясниш това.“ Точно това направих.

 Франческа Хетфийлд

Твърди се, че Джеймс Хетфийлд е бил трезвен от 2002 г. По-рано той спомена, че Франческа му е помогнала да се справи с личните си проблеми по конструктивен начин. През 2005 г. музикантът каза пред NPR, че съпругата му му е помогнала да узрее, когато е излязъл на ръба със своите проблеми със зависимостта и темперамента. За съжаление романсът на Джеймс и Франческа Хетфийлд приключи в началото на тази година, въпреки че двойката все още не е обявила официално развода си.

Популярни Публикации