Коя е Лили Кей? Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, височина, кариера

Лили Кей е роден през 1993 г. в Бруклин, Ню Йорк. Тя е на около 27 години. Тя е добре известна с филмите ВАША ЧЕСТ Сезон 2 (2021). Работила е по няколко филма, включително Chambers (2019), The Place of No Words (2019) и YOUR HONOR Сезон 2 (2021). Ходила е на училище в Америка и е завършила частен университет в Бруклин, Ню Йорк. След това тя започва да моделира и се явява на прослушвания за филми, както и за телевизионни предавания. Продължете да четете тази статия, за да научите повече за начина на живот на Лили Кей и предстоящите филми.

Бързи факти

Истинско име Лили Кей
Псевдоним Лили Кей
Професия американска актриса
Известен с ВАША ЧЕСТ Сезон 2 (2021) Телевизионен сериал
Име на гаджето Не се знае
Възраст Приблизително 27 години
Височина В сантиметри- 167см

В метри- 1.67м



Във футове инчове-5'6

Тегло В килограми - 55 кг

В лири - 121 паунда

Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Дата на раждане 1993 г
Родно място Бруклин, САЩ
зодия N/A
Националност американски
Име на училище N/A
Име на колеж Не се знае
Квалификации Не се знае
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Братя и сестри N/A
Източник на доход Филми
Появи се в Много филми
Нетна стойност, заплата N/A

Биография на Лили Кей

Лили Кей е роден през 1993 г. в Бруклин, Ню Йорк. Участвала е в множество американски филми и телевизионни сериали, включително Chambers (2019), The Place of No Words (2019), YOUR HONOR Сезон 2′′ (2021) и други. Получила е множество отличия. Тя е професионална актриса и модел. Лили Кей е на 27 години към 2021 г.

Височина и тегло на Лили Кей

Лили Кей е висока 5 фута 6 инча. След дипломирането си тя започва да се занимава с моделство. Телесното й тегло е приблизително 55 кг/121 фунта.

 Лили Кей

Лили Кей (Източник: Instagram)

Професионален живот на Лили Кей

Лили Кей е американска актриса. Родена е в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Тя ще бъде на 27 години през 2021 г. Родена е в Бруклин, Ню Йорк. Носителка е на множество награди. Тя се появява в няколко американски филма, включително Chambers (2019), The Place of No Words (2019) и YOUR HONOR Сезон 2′′ (2021). Нейната етническа принадлежност е неизвестна.

Лили Кей Нетна стойност

Лили Кей има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Лили Кей се оценява на 500 000 долара.

Лили Кей Гадже, Запознанства

Според информацията. Семейното й положение не се споменава на тази страница. Никълъс Галицин е името на нейния приятел. Новините за BF не са потвърдени и ни се дават само новини от Google и източници в социалните медии. Ако искате да знаете нейната любовна история, афера, продължете да четете тази статия и научете всички подробности на тази страница, дадена ни по-долу.

Популярни Публикации