Хелена Брудер- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Брат Хелена е личност в социалните медии от Канада. Хелена Брудер е добре познат създател на съдържание в Tiktok, известна със своите забавени видеоклипове, комедийни скечове и танцови видеоклипове, които публикува в своя акаунт @helenaeabruder. Научете повече за Helena Bruder Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Брат Хелена
Дата на раждане: 24 септември 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Тикток звезда
Държава: Канада
Запознанства Кристиан Одисей Бертаом
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Брънзуик
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Братя и сестри шест
Instagram Хелена брат Instagram

Хелена Брудер Възраст и ранен живот

Брат Хелена е родена на 24 септември 2000 г. и сега е на 20. Нейният астрологичен знак е Везни. Хелена е родена в Ню Брънзуик, Канада, и е канадска гражданка. По същия начин, що се отнася до нейния етнос и религия, тя е от кавказки произход и изповядва християнството. Хелена не е предоставила никаква информация за личния си живот на семейството си.

По същия начин медиите не публикуваха информация за членовете на семейството му. Тя обаче прекарва детството му с шест от своите братя и сестри. Нейните шест братя и сестри са Кайдън, Киген, Алиша, Макайла, Савана и Тристан.По същия начин тя има любим брат сред шестте си братя и сестри. От друга страна, Хелена не разкри името си в медиите, защото не искаше другите й братя и сестри да се чувстват зле от това. Освен това Хелена има диплома за средно образование и в момента е записана в бакалавърска степен.

Височина и тегло на Хелена Брудер

Колко висока е Хелена Брудер? В медиите няма налична информация за измерванията на тялото й, височината, теглото, жизнената статистика или размера на обувките. Въз основа на външния й вид тя има очарователна и харизматична личност. По същия начин тя има светла кожа, руса коса и светлокафяви очи.

  Брат Хелена

Helena Brother (Източник: Twitter)

кариера

Хелена започва кариерата си в социалните медии на ранна възраст с акаунта си в Tiktok. По същия начин тя започна да публикува видеоклипове със синхронизиране на устните в този сайт за социални мрежи. Нейният акаунт в Tiktok е @helenaeabruder и тя има 845 хиляди последователи. Освен това нейните видеоклипове в Tiktok спечелиха голяма популярност сред зрителите, спечелвайки й много похвали и харесвания. По същия начин Хелена е фантастична танцьорка, която често изпълнява популярни песни в Tiktok. Сред многото й танцови видеоклипове, популярната песен на Ник Джоунс „Levels“ и известната песен на Кейти Пери „E.T“ имат много зрители. По същия начин, Хелена публикува видеоклип със синхронизиране на устни към Imagine Dragons’ Demons, който получи много внимание. Сега Хелена има над 202,7 милиона харесвания на видеоклиповете си, което й носи значка на Tiktok и я коронясва като коронован музикант.=

Хелена е добре позната в социални медийни платформи, различни от Tiktok, като Instagram. Нейният адрес в Instagram е @helenaeabruder и има 30,8 хиляди последователи. Тя също има профил в глобалната социална мрежа Ask. fm, което позволява на потребителите да си задават въпроси. Хелена притежава и онлайн магазин за стоки чрез партньорство с „teespring.com“.

Helena Brother Net Worth 2022

Колко богата е Хелена брат? Хелена е личност, известна в социалните мрежи на Tiktok. По същия начин нейните видеоклипове в Tiktok са нейният основен източник на доходи, допълнен от спонсорство и стоки. Въпреки това точните й приходи и нетна стойност от кариерата й все още не са достъпни в медиите. Хелена има нетна стойност между милион и милиона към 2022 г.

Състояние на връзката с брат на Хелена

С кого се среща Хелена Брудер? Статусът на връзката на Хелена е прав и тя е във връзка. Christian Ulysses Berthiaume, Instagram личност и модел, е нейното гадже. Той е модел от няколко години и е дефилирал на някои модни ревюта. По същия начин Кристиан често публикува снимки на Хелена в своя акаунт в Instagram и често се вижда да прекарва качествено време с нея.

Популярни Публикации