Лорън Бродауф- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Лорън Бродауф е YouTube сензация от Съединените щати. Лорън Бродауф е добре известна с комедийния влог в ежедневието си, който включва развлечения и предизвикателства в социалните медии. Научете повече за Lauren Brodauf Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Лорън Бродауф
Дата на раждане: 23 декември 1998 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
образование UNC Грийнсбъро
Twitter Лорън Бродауф в Twitter
Youtube Лорън Бродауф Youtube
Instagram Лорън Брод в Instagram

Биография на Лорън Бродауф

На колко години е Лорън Бродауф? Лорън Бродауф е На 24 години към 2022 г. Тя е родена в Съединените щати на 23 декември 1998 г. Нейната зодия е Козирог. Тя е израснала с един брат, Уилям, и една сестра, Рейчъл.

Освен това няма информация за нейните родители. В един от своите видеоклипове в YouTube тя каза, че Кейси Фрей е неин баща. По същия начин тя е от американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Образованието на Лорън Бродауф е както следва: тя се записва в UNC Greensboro през есента на 2017 г., за да бяга на писта.Височина и тегло на Лорън Бродауф

Колко висока е Лорън Бродауф ? Красивата Лорън Бродауф има прекрасна личност. Косата й е тъмно кестенява, а очите й са зелени. Други подробности за измерванията на тялото й, като височина, тегло, съотношение гърди-талия-ханш и т.н., не са налични.

  Лорън Бродауф

Височината на Лорън Бродауф (Източник: Instagram)

Професионален живот на Лорън Бродауф

По отношение на професията, професионалният живот на Лорън Бродауф започва през април 2016 г., когато тя стартира своя канал в YouTube. По същия начин тя спечели популярност с едноименния си канал, който се издигна до огромна популярност с нейните комедийни влогове от ежедневието й, включително развлечения и предизвикателства в социалните медии.

Тя и Мел Джой също са добре познати в YouTube със своите комедийни предизвикателства. Каналът обясни нейната зависимост от Tiktok в скорошно видео, излъчено по TLC. Въпреки факта, че не е творец, тя вижда себе си като потребител и обяснява как това се отразява на ежедневието й.

Един от нейните най-гледани и популярни видеоклипове, I Asked Strangers on Omegle for Life Advice I Fell in Love*, има почти 1 698 218 гледания. What If Freddie Mercury Sung Like Halsey, I Dm'd My Selfie на 100 знаменитости и ги поканих на среща (I Found a Lover), FINDING A SUGAR DADDY ON TINDER…I Fell in Love, и Carpool Karaoke ft. Ariana Grande, Били Айлиш и Дрейк са сред другите забележителни видеоклипове. Тези видеоклипове са гледани от стотици хиляди хора.

Лорън Бродауф Нетна стойност и доходи

Колко богата е Лорън Бродауф? Млада и талантлива YouTuber натрупа значително състояние от своя канал. Въпреки това, Нетното състояние на Лорън Бродауф е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Състояние на връзката на Лорън Бродауф

Коя е Лорън Бродауф? Лорън Бродауф може да е необвързана въз основа на състоянието на връзката си. Тя е твърде млада за брак и никой от двамата няма деца. Освен това в момента тя е заета с кариерата си. Тя обаче може да чака идеалния партньор. Освен това, тя не е била замесена в никакви спорни действия и е запазила нисък профил.

Социална медия

Лорън Бродауф е активна в сайтове за социални медии като Twitter и Instagram, но няма акаунт във Facebook. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има приблизително 34,2 хиляди последователи в Instagram и над 2,99 хиляди последователи в Twitter. Освен това каналът й в YouTube има над 222 хиляди абонати.

Също така, знайте за Нетна стойност на Ардън Тейлър, биография, възраст, националност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е топаз.
  3. Щастливият й цвят е кафяв.

Популярни Публикации