Познайте за Джилиан Андерсън и Дана Скъли Син- Феликс Грифитс

Феликс Грифитс е добре известен като дете на знаменитост. Той е син на Джилиан Андерсън, американска актриса, носителка на 'Еми', най-известна с ролята си на Дана Скъли, специален агент на ФБР в телевизионния сериал 'Досиетата Х'.

Бързи факти

Пълно име Феликс Грифитс
Първо име Феликс
Фамилия Грифитс
Дата на раждане 2008 г
Възраст 13 годишен
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Марк Грифит
Име на майката Джилиан Андерсън
Професия майка актриса
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Пайпър Мару Клоц и Оскар Грифитс

Родителите му не са се оженили.

Родителите му Марк Грифит и Джилиан Андерсън се разведоха след шест години брак. От любовната си връзка имаха двама сина Феликс и Оскар, но така и не се ожениха. Те се разведоха през 2012 г.

Той е най-малкото дете.

Феликс е най-малкото от децата на семейството. Той има по-голяма сестра, Пайпър Мару Клоц, която е родена от предишна връзка на майка му. Пайпър работи като художник в Лондон, Англия, след като завършва Кралското централно училище за реч и драма. Той също има по-голям брат Оскар, който е само две години по-голям от него. Той и двамата му братя и сестри живеят в Лондон с майка му.Преди да започне любовна връзка с Марк, тя се е развеждала два пъти.

Джилиан се е развеждала два пъти, преди да започне любовна връзка с Марк Грифит. Клайд Клоц, канадски телевизионен арт директор и дизайнер на продукцията, беше нейният първи съпруг. Клоц се запознава с двойката на снимачната площадка на „Досиетата Х“, където работи като асоцииран арт директор. Те бързо станаха приятели и издигнаха връзката си на следващото ниво, като се ожениха през 1994 г.

  Феликс Грифитс

Феликс Грифитс (Източник: Google)

Двойката има една дъщеря, Пайпър Мару, която е родена по време на снимките на втория сезон. Името на дъщеря им се споменава в шестнадесети епизод на трети сезон. Романсът им обаче не продължи дълго и след три години се разведоха. След развода с първия си съпруг, тя се омъжи за втория си съпруг, режисьора на документални филми Джулиан Озан, на 29 декември 2004 г. След две години те се разведоха.

На будистка церемония те се ожениха.

Джилиан се омъжи за първия си съпруг на будистка церемония. Сватбата се състоя на 17-та дупка на голф игрището в Хавай на Нова година през 1994 г. Единственият човек там за сватбата им беше монах, който беше там, за да проведе церемониите. Според Джилиан двамата са изпратили писмото предварително с изричната заповед да не го четат до Нова година. Втората й сватба се състоя на остров Ламу, край бреговете на Кения.

С кого се среща Джилиан в момента?

Тя имаше връзка с британския сценарист и драматург Питър Морган след раздялата с дългогодишния си приятел Марк. Връзката им стана публична, когато Джилиан беше чута да казва на приятелите си, че се срещат. След четири години връзка те се отказаха през 2020 г. Бившата двойка си сътрудничи в последния сезон на The Crown.

  Феликс Грифитс

Феликс Грифитс (Източник: google)

През 2012 г. тя се обърна към своята бисексуалност и обсъди дългогодишната си връзка с жена, която срещна в колежа. Бившата й приятелка почина в резултат на мозъчен кръвоизлив. В момента Джилиан е необвързана.

Нетна стойност

Сега Феликс се наслаждава на охолния начин на живот, осигурен от брилянтната професия на майка му. Джилиан е в развлекателната индустрия от 22-годишна възраст, а на 52-годишна възраст се утвърди като една от най-успешните актриси с много постижения и награди. Освен това тя активно се занимава с различни благотворителни и социални дейности.

Популярни Публикации