Антъни Странгис Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Антъни Странгис е американски измамник, престъпник, комарджия и съпруг на ресторантьори. Човекът никога не е говорил за себе си в интервю, а за документалната поредица на Netflix Bad Vegan: Fame. Измама. Бегълци. разкри много за него. Bad Vegan е истинска криминална драма, чиято премиера в Netflix ще бъде на 16 март 2022 г.

Цялата история документира възхода и падението на жена на име Сарма Мелнгаилис, бивша ресторантьорка в Ню Йорк. Когато Сарма Мелнгаилис се влюби в Антъни, тя се омъжи за него.

Бързи факти

Пълно истинско име Антъни Странгис
Псевдоним Шейн Фокс, Антъни
език Английски
Име на училище Местно училище
университет Държавен университет
образование Завършвам
Професия С мъж, Престъпник
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност Не се знае
Възраст (към 2022 г.) 41 години.
Дата на раждане През 1980г
Място на раждане Сарасота
Сегашен адрес Америка

Биография на Антъни Странгис

Антъни Странгис е родом от Масачузетс, който вярва в публикуването на различни новинарски медии. Но той всъщност е израснал в Сарасота, където постоянно е бил заобиколен от престъпни умове.По време на процеса срещу Антъни и съпругата му Сармайн през 2017 г. в медиите не изтече информация за образованието на Антъни. Но той е човек с пълно престъпно съзнание, освен това има криминално досие преди срещата със Сърма.

Височина, тегло на Антъни Странгис

Антъни Странгис има височина 5 фута 10 инча и тегло 110 кг. Размерът на обувките му е 10 (US0. Мерките на тялото му са 44-38-17 инча. Има черни очи и черна коса.

  Антъни Странгис

Антъни Странгис (Източник: Pinterest)

Семейство Антъни Странгис

Членовете на семейството на Антъни не са давали интервюта, откакто той беше осъден на затвор през 2017 г. Въпреки това, според един от нашите източници, баща му е работил в полицейското управление Броктън повече от 25 години. През 1989 г. баща му се пенсионира. Повече информация за семейството на Антъни е оскъдна в медиите.

кариера

На Антъни Странгис подробностите за кариерата са мъгляви, но той се срещна със Сарма Мелнгаилис през 2011 г., след което започна своята майсторска игра да мами хора. Още през 2011 г. той се запознава със Сърма в Twitter и след като я убеждава, Антъни започва да се среща с нея и двамата излизат на срещи. По-късно в живота си той се жени за Сарма Мелнгаилис. Тогава той започна да обменя пари със съпругата си, убеждавайки я, че ще й помогне да разшири бизнеса си, като използва тези пари за укрепване на бизнес връзките.

Антъни Странгис обаче беше истински комарджия, който започна да използва парите на жена си в казина по източното крайбрежие на Съединените щати. Преди това Антъни беше предал името на първата си съпруга, Стейси, преди да изневери на Сарма.

След като се среща със Стейси в продължение на три месеца, той се жени за нея през 2003 г. Той засрамва Стейси, като твърди, че е бивш военноморски тюлен. Той каза на Стейси, че е бил прострелян по време на дежурство и че в момента е на рехабилитация у дома.

Стейси Ейвъри се омъжи за него, защото повярва на историята му. И след като напусна Стейси, той роди единствения си син и използва Стейси за пари.

Според сериала на Netflix Антъни е измамил Стейси, като й е казал, че едната му леля му е оставила 5 милиона долара. По-късно той отказва да върши работата си, за да издържа Стейси и сина си.

Антъни, правейки още по-голям глупак на Стейси, го убеди, че има демони след него и че единственият начин да се измъкне е да започне да насочва пари към някаква мистериозна група. След това той открадва всички бижута на Стейси и й казва, че ще й плати по-късно, преди да избяга във Вегас.

Стейси не успя да се раздели със съпруга си, въпреки че я предаде и се ожени за Сарма, госпожице. И по време на процеса срещу Антъни, Стейси Ейвъри беше единственият човек, който написа писмо до съдията.

Антъни Странгис Съпруга, брак

Антъни се жени за Стейси Ейвъри за първи път през 2003 г. и двамата имат един син. Но по-късно той изостави Стейси Ейвъри и избяга във Вега, открадвайки всичките му бижута.

През 2011 г. той се запознава със Сарма Мелнгаилис и се жени за него през същата година. Сърма, която живееше с Антъни, забременя, но направи аборт.

Както беше посочено по-рано, Антъни предаде и двете си съпруги за пари и беше вкаран в затвора през 2017 г. по различни криминални обвинения. През 2018 г. съпругата му Сърма подаде молба за развод.

Нетна стойност на Антъни Странгис

Според скорошен доклад 5-годишният изпитателен срок скоро ще изтече през май 2022 г. През това време той не е бил виждан или чуван от никого. В резултат на това е трудно да се определи истинската му нетна стойност и текущия източник на доходи.

Популярни Публикации