Джанин Амапола- Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, тегло

Жанин Попи е YouTuber от Съединените щати, известна с това, че прави видеоклипове за грим, облекло и уелнес за едноименния си уебсайт. Джанин Амапола е добре известна и с общите си влогове, които публикува във втория си канал в YouTube. Освен това е работила с няколко от водещите козметични компании и е събудила интереса на няколко дигитални издания. Разгледайте повече за Jeanine Amapola Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Жанин Попи
Дата на раждане: 21 март 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtube звезда, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло: 60 кг
Семейно положение: единичен
Разделям Dev
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-24-34 инча
Родно място Тексас
Националност американски
Братя и сестри Две сестри
Twitter Джанин Попи в Twitter
Youtube Жанин Попи Youtube
Instagram Жанин Попи Instagram
IMDB Жанин Попи IMDB
Марки N/A
Хоби Колоездене, Пътуване

Джанин Амапола Биография, възраст, семейство

Джанин Амапола е родена на 21 март 1994 г. в Тексас, Съединени американски щати . Нейните предци са наполовина германци и наполовина гватемалци. Тя е на 27 години към 2022 г и е роден под знака на Овен.

Към момента няма достъп до информация за нейните родители или техните имена. Тя обаче има две сестри, които често се появяват в нейните публикации в YouTube. Освен това, няма достъп до повече подробности относно нейните роднини или други членове на семейството.Височина, тегло и измерване на тялото

Джанин е висока 5 фута 5 инча и тежи 60 кг. Измерванията на тялото на Амапола са 34-24-34 сантиметра. Тя все още има и кафява, и черна кожа. Косата й, от друга страна, е боядисана в бяло.

  Жанин Попи

Жанин Амапола позира за снимка Източник: Instagram

Жанин Амапола Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Джанин Амапола? Жанин има агресивно присъствие и в двете си страници в социалните мрежи. Тя има 1,89 милиона зрители на основния си канал в YouTube и 258K на втория. По същия начин тя има 343 хиляди фенове в Instagram и 60,3 хиляди последователи в Twitter. Освен това тя има уебсайт Tumblr.

Джанин никога не е печелила награда. Тя обаче е присъствала на награди като Kids Teen Choice Awards. Тя ще спечели награда в близко бъдеще, ако се фокусира върху своята професия, популярност и работа.

Основният източник на приходи на Amapola е YouTube. Нетната й стойност е 0 000 долара към октомври 2022 г . Тя често прави пари, като работи с различни лейбъли, фирми и музиканти.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джанин Амапола започва своето пътуване и кариера в YouTube на 7 февруари 2010 г., когато стартира своя едноименен сайт. Първото й видео за красота беше озаглавено Голи минерали! Преглед и тестване. Тогава тя излезе с още материали за козметика, червило, дрехи и упражнения. Нейният канал в YouTube също има стотици епизоди, много от които си струва да се гледат за хора, които искат да подобрят външния си вид и уменията си за грим.

Джанин също е споделила множество видеоклипове за „Обратно на училище“, както и идеи, техники, предложения и хакове. Тези видеоклипове са особено привлекателни за юноши, тъй като могат да направят учебните дни по-малко стресиращи. Тя дори има страхотни DIY на страницата си в YouTube. И двамата са с невероятно въображение и единствени по рода си по свой начин.

Освен това най-известният видеоклип в този канал е High School You VS Child You | Жанин Амапола и MyLifeAsEva. До момента видеото има 26 милиона гледания. По същия начин, 10-те неща, които можете да правите всеки ден на Джанин Амапола! и как да не мразим училището – Ръководство за оцеляване в училище! Обратно на училище 2016! и Обратно на училище 2017! са вторият и третият най-известен епизод на канала. Тези видеоклипове са получили съответно 3,6 милиона и 3 милиона гледания.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Джанин Амапола? Джанин Амапола в момента е необвързана. Тя е по-загрижена за работата си като YouTuber, експерт по грим и мода. Що се отнася до предишния й годеж, тя излизаше с мъж на име Дев. Той е бил в няколко нейни видеоклипа. За съжаление, двойката се раздели. Що се отнася до предишните й интимни връзки, тя е излизала с няколко мъже. А в публикациите си в YouTube тя често представя гаджетата си на своите последователи и поддръжници.

Факти

  • Джанин Амапола започва своето пътуване и кариера в YouTube на 7 февруари 2010 г., когато стартира своя едноименен сайт.
  • Първият й видеоклип за красота беше озаглавен Bare Minerals.
  • Джанин Амапола е добре известна и с общите си влогове, които публикува във втория си канал в YouTube.
  • Освен това е работила с няколко от водещите козметични компании и е събудила интереса на няколко дигитални издания.

Популярни Публикации