Ерин Санахан- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ерин Санахан е виден производител на съдържание за възрастни от Обединеното кралство. Тя е родена през 2003 г. и е на 19 години. Тя е 19-годишен млад и смел модел на Onlyfans. Но тя не е единствената, която израсна до знаменитост, защото за нейния акаунт в Onlyfans @tyleranderinx; нейният приятел и годеница, г-н Тайлър Томпсън, спечели славата с нея.

Бързи факти

Рождено име Ерин Санахан
Псевдоним Ерин
Дата на раждане През 2003г
Възраст (към 2022 г.) 19 години
език Английски
Професия Създател на съдържание за възрастни
Зодия Не се знае
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Популярни за Нейните високи приходи от Onlyfans
Училище Местна гимназия в родния град
образование Проходник от гимназията
Място на раждане Нюкасъл (не се потвърждава)
Сегашен адрес Йоркшир
150 хиляди щатски долара 150 хиляди долара
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'5'
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Ерин Санахан

Ерин Санахан, която стана известна чрез видеоклиповете си в Onlyfans, ясно показа в акаунта си в Onlyfans, че е 19-годишна жена. В момента тя живее в Йоркшир, но прекарва детството си в Нюкасъл. Тя продължи обучението си по грижа за животните в Нюкасъл. Ерин не отговори на въпроси относно възпитанието и ранния си живот, след като стана известна. Бихме искали да знаем повече за възпитанието и образованието на Ерин, но тя не е разкрила нищо. Върнете се по-късно, защото може да актуализираме материалите, свързани с Ерин, ако тя разкрие нещо в бъдеще.

Височина и тегло на Ерин Санахан

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ерин Санахан е висока 5 фута 5 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Ерин Санахан

Ерин Санахан Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ерин Санахан? Нетното състояние на Ерин Санахан е почти същото като това на нейния приятел Тайлър Томпсън. Към октомври 2022 г. Тя и Тайлър имат обща нетна стойност от 150 000 USD, която са натрупали за кратък период чрез съвместния си акаунт в Onlyfans. Ерин получава 5900 USD всеки месец от своите Onlyfans след плащане на данъци. Ерин, подобно на годеника си, получава определен доход за позицията си в социалните грижи. Ерин закупи нов автомобил с приходите си от Onlyfans в началото на 2022 г.

кариера

Ерин Санахан е работила в социални грижи за хора с аутизъм в допълнение към работата си като разработчик на съдържание Onlyfans. Ерин разкри, че когато тя и нейният приятел Тайлър Томпсън са чули за Onlyfans от друга двойка, те са решили да се присъединят първо за забавление. Те започнаха с тестове и бяха успешни. Хората започнаха да се влюбват и в двамата в нахалните им аватари във филмите за възрастни. Ерин и нейният партньор не са имали представа, че бизнесът им като сексуални видео артисти ще бъде толкова успешен.

Ерин Санахан разширява обхвата на своите услуги за членство в Onlyfans, като популяризира техните видеоклипове в TikTok, Instagram и Twitter. Споделеният акаунт на Ерин в Onlyfans вече предоставя шестмесечни членства на ниската цена от 54 USD. Тя е активна в акаунта си и предлага на феновете си соло видеоклипове, игрални сесии, предавания на живо, персонализирани материали и различни други неща.

Ерин Санахан Гадже и срещи

С кого се среща Ерин Санахан? Тайлър Томпсън, гаджето и годеницата на Ерин Санахан, се срещат с нея от септември 2019 г. Те се запознават, когато и двамата играят онлайн видеоиграта Fortnite. Двамата започнаха романтика от разстояние и се сгодиха на 27 декември 2019 г. Ерин се премести в Йоркшир с Тайлър през юни 2022 г. Тя се премести при Тайлър, след като и двамата бяха вдъхновени да се присъединят към Onlyfans, за да допълнят ежедневния си доход.

Популярни Публикации