Д-р Никол Сафие и нейният съпруг неврохирург - семейство с пет деца

Като майка тийнейджърка, която се стреми да бъде лекар, Д-р Никол Сафир се е сблъсквала с доста предизвикателства. Хората я предупреждаваха, че да има толкова млад син би застрашило кариерата й, но тя беше решена да опровергае тази прословута конотация на тийнейджърска бременност.

Тя работи усилено и в крайна сметка използва историята си, за да вдъхнови млади жени. Нейната история не приключи с бременността. Вместо това подпомогна развитието й като практикуващ лекар в един от най-големите онкологични центрове в света.

Бързи факти

Истинско име Д-р Никол Сафие
Псевдоним Никол
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 40 годишен
рожден ден 26 януари 1982 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-29-38 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца две
Съпруг/съпруга Д-р Пол Сафие
Нетна стойност прибл. 1,2 милиона долара към октомври 2022 г. (USD)

Д-р Никол Сафие: Коя е тя?

Радиологът в Америка д-р Сафиер е практикуващ лекар на пълен работен ден, който също допринася за Fox News. Авторът на „Make America Healthy Again“ също е директор на отдела за изображения на гърди в Memorial Sloan Lettering Monmouth, център за лечение на рак и изследователски център в Ню Йорк.  Д-р Никол Сафир

Д-р Никол Сафир

Като тийнейджърка става майка.

Сафир е родена в Скотсдейл и произхожда от семейство на адвокати, фармацевти, собственици на бизнес и магазини. Баща й е адвокат, а майка й е терапевт. Тя искаше да допринесе за медицината като професионален лекар, така че се впусна в пътуването да стане първият лекар на семейството, само за да намери препятствия по пътя си.

Тя забременя по време на последната си година в гимназията. Въпреки че мнозина смятаха, че да има малко дете ще съсипе живота й, тя намери утеха в свободата да взема собствени житейски решения, вместо да бъде принудена да направи опасен аборт.

Потокът от емоции, които изпитах, когато научих за бременността си, когато започнах последната си година в гимназията, беше доминиран от страх и срам, написа Сафир за Fox News през май 2018 г.
След дълги размишления тя реши да роди първото си дете. Тя ражда сина си, Ник Пагория, когато е на 18 години, точно преди да завърши гимназия.

Сафир обясни на Независимия женски форум през септември 2020 г., че решението й да има син на толкова млада възраст не е мотивирано от никакви политически или религиозни убеждения. Тя каза, че решението й се основава на емоция и чувство за отговорност.

Д-р Сафир каза още, че ако ситуацията се е случила преди десетилетия, тя може неохотно да направи опасен аборт или да се скрие от бременността си.
Но тъй като случаят с нея не беше такъв, тя беше благодарна, че може да избере живота за сина си.

От друга страна, тя продължи да работи за медицинската си мечта, докато отглеждаше дете. Упоритостта й се отплати днес.

В момента тя е омъжена за д-р Пол Сафие.

Д-р Сапфир вече е и омъжена жена. Нейният съпруг е д-р Пол Сафие, неврохирург, с когото се запознава на същата медицинска конференция в Аризона. Никол беше студентка по медицина, а Пол беше стипендиант. Те се срещнаха в бар, точно като в медицинската драма на Grey's Anatomy.

Освен това, д-р Пол е родом от Ню Джърси, който е получил медицинска степен от Медицинския колеж Олбъни в Олбани, Ню Йорк, където е завършил като една трета от най-добрите в класа си. Завършил е специализацията си по неврологична хирургия в отделението по неврохирургия на Медицинското училище на планината Синай.

Никол е майка на трима сина, защото двойката Сафир има двама сина. Петчленното семейство живее заедно.

Популярни Публикации