Кой е Андрю Й. Лиу от Любовта е сляпа сезон 3?

Любовта е сляпа се завръща за още един сезон, със състезатели, които се влюбват, без изобщо да се срещат. Програмата ще се завърне в сряда, 19 октомври 2022 г., като Ник и Ванеса Лачи ще бъдат водещи на още един епизод. Андрю Й. Лиу, фотограф на дивата природа, чиято най-голяма омраза са хората, които разчитат на други да решават проблемите им, е един от 30-те души, търсещи любов.

Синопсисът на предаването е следният:

Пригответе златните си чаши: Любовта е сляпа се завръща за сезон 3 на 19 октомври. Домакините на експеримента за запознанства, Ник и Ванеса Лачи, се завръщат за следващия епизод, който ще изложи зрителите на хора, нетърпеливи да излизат — и дори да се сгодят — невидими за очите .Сезон 3 на Любовта е сляпа – Андрю Й. Луи е бил консултант по управление.

Като тийнейджър 30-годишният фотограф на дивата природа мечтаеше да стане астронавт, привлечен от възможността да изследва непознатото и странното. Луи беше член на професионалното братство Delta Sigma Pi и посещаваше Тексаското училище по бизнес McCombs. Следващото му посещение беше Тексаският университет – Инженерното училище Cockrell, където беше член на Ракетната асоциация Longhorn и програмата за инженерни отличия.

По време на студентските си години членът на актьорския състав на Love is Blind натрапчиво свързва успеха с парите и престижа, което го подтиква да добави втора специалност към учебната си програма. Той е назначен като консултант по управление на 22-годишна възраст поради допълнителната си бизнес степен. Нещо не беше наред на по-дълбоко ниво, въпреки неговия начин на живот.

 Андрю Ю. Лиу

Докато живееше в Ню Йорк, Андрю откри интереса си към фотографията и активно търсеше авантюристи с подобно мислене. Според профила на уебсайта му той си е взел петгодишна ваканция, за да разбере какво липсва в работата му. По-нататък се казваше:

Пътувах до Южна Африка и срещнах Самуел Кокс, който ме запозна с красотите на природния свят и ме научи на умението да снимам диви животни.

Фотографът избра да се занимава с фотография на пълен работен ден по време на Covid-19 и започна да пътува, когато ограниченията за пътуване бяха премахнати.

През 2020 г. той започва работа като учител по фотография за a.curious.ape, където събира почти 18 000 долара в подкрепа на опазването на африканските национални паркове. Фотографската работа на Андрю му е донесла различни отличия, включително Най-великият фотограф на Maasai Mara за 2021 г., 2022 г., Африкански географски фотограф на 2021 г., The Chromatic Awards 2020 г. и много други.

 Андрю Ю. Лиу

Според неговия профил „Любовта е сляпа“ най-голямата му омраза е да се среща с някой, който зависи от другите, за да разреши проблемите си. По-нататък се казва, че той желае да установи връзка като неговите приятели Рей и Кристъл и че постоянството е ключът към неговия успех. Дакота, Дейл, ДаВонте, Джесика, Джулиан, Калекия, Кимбърли, Лорен, Мат, Нанси, Рейвън, Наш, Сикиру, Симър, Тони, Валери, Зак и Занаб са сред другите кандидати за Любовта е сляпа, сезон 3. Колийн, Коул, Челси, Чарита, Бренън, Браниган, Бартис, Ашли, Антъни, Андрю, Аманда и Алекса ще се присъединят към тях.

Популярни Публикации