Кони Англанд - Всичко за съпругата на Били Боб Торнтън

Кони Англанд е съпругата на Били Боб Торнтън. Кони е талантлив художник на визуални ефекти с около двадесет и пет години опит. Известна е и като холивудски задкулисен кукловод и дизайнер на костюми. Работата й е гледана във филми като „Планетата на маймуните“, „Мъже в черно със специални ефекти“ и „Мъже в черно II“ и тя е добре известна с това.

Бързи факти

Пълно име Кони Англанд
Първо име Кони
Фамилия Англия
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени Американски щати
Име на майката Анджи Мърч
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Женен
Съпруг Били Боб Торнтън
Без деца 1
нетна стойност 3000000
братя и сестри Беатрис Мърч, Кари Англанд и Уолтър Слейтър Мърч
образование Университет Уилямет
Височина 160.02 см
Тегло 55 кг
нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 22 октомври 1964 г
Възраст 57 години
Дата на брак 22 октомври 2014 г

Всичко, което трябва да знаете за брака на Кони Англанд

Кони и Били се запознаха на снимачната площадка на Лошият Дядо Коледа, комедийна криминална драма, издадена през 2002 г. Били и Анджелина Джоли започнаха да се срещат малко след развода си. Те се ожениха на 22 октомври 2014 г. Въпреки петте му провалени брака и упоритостта, двама от тях живеят дълго и щастливо. Тяхната сватба беше малко събитие. Те проведоха празника си в дома на двойката в Лос Анджелис, Калифорния, в компанията на близки членове на семейството и приятели. Въпреки това той има три деца от предишни връзки: Аманда Бръмфийлд от първата му връзка, Уилям Лангстън Торнтън и Хари Джеймс Торнтън от четвъртата му връзка.

 Кони АнгландВсичко за съпруга на Кони Англанд

Били, нейният съпруг, вече беше актьор и драматург, носител на Оскар. В допълнение, през 1992 г. човекът е съавтор и режисьор на филма за напрежение One False Move. Не само това, но той се издига до световна известност през 1996 г. като режисьор, сценарист и актьор на безпристрастния драматичен филм Sling Blade. Освен това съпругът й беше заподозрян в любовна връзка с Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп. Техните спекулации започнаха през 2015 г., когато работиха заедно върху Landon Fields.

Развод

От 1978 до 1980 г. Били е женен за Мелиса Лий Гатлин. След развода им той се жени за актрисата Тони Лорънс през 1986 г. Въпреки това връзката им прекратява на следващата година. Линда Уилямс е третата жена, с която е излизал в продължение на две години, от 1990 до 1992 г. Пиетра Доун Черниак, четвъртата му съпруга, с която се жени през 1993 г. и се развежда през 1997 г. Анджелина Джоли, за която се жени през 2000 г., е петата. Въпреки това връзката им е прекратена през 2002 г.

 Кони Англанд

Нетна стойност

Кони е безспорно брилянтен и трудолюбив човек, с обща приблизителна нетна стойност от милиона към 2022 г. Жената изкарва добре като художник на костюми и кукловод. Това не е основната й работа, но е активен гримьор.

Популярни Публикации