Джим Чапман се ожени за дългогодишната си приятелка Сара Тарлтън на тайна церемония в съда

Джим Чапман се ожени за дългогодишната си годеница Сара Тарлтън на тайна церемония в съда в понеделник, преди сватбеното им парти в Испания. Преди шест месеца двойката посрещна дъщеря си на бял свят. Двойката сподели новината за изненадващата си сватба в съда на Санта Барбара в Калифорния в Instagram във вторник, 29 март.

Поглед към връзката на Джим Чапман и Сара Тарлтън

Сара Тарлтън публикува няколко красиви снимки от сватбената им церемония, озаглавявайки поста:

Г-н и г-жа Чапман, 28.3.2022 г., Съдебната палата на Санта Барбара Избрахме да се оженим и да оформим документите преди сватбеното ни парти в Испания. Най-хубавият ден, прекаран някога заедно, и най-прекрасната вечер, прекарана с приятели и роднини в Лос Анджелис.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара Тарлетън (@sarah.tarleton)

На първата снимка младоженците се целуват сладко, а на другите са с 6-месечната им дъщеря Марго. Джим Чапман изглеждаше елегантен в тъмносин костюм на райета и кафяви мокасини за случая. Булката носеше зашеметяваща бяла рокля с дълги ръкави и яка с червени сърца и черни високи токчета. Марго съчетаваше тоалета на баща си с рокля на бели и сини райета и розова жилетка. Чапман сподели още един близък план на дъщеря им, Марго, в деня на сватбата им, заобиколена от всяка страна от любящите си родители.

 Сара Тарлтън

Джим Чапман, 34, известен в YouTube, и англо-индийският модел Сара Тарлтън, 28, от Лондон, са сгодени от юли 2020 г. Те започнаха да се срещат през юни 2019 г., три месеца след като първият се разведе с тригодишния си брак, колега YouTuber Таня Бър. Преди сватбата си Чапман и Бър бяха заедно от 12 години. Бър се обърна към разделението за първи път през ноември 2020 г., заявявайки,

Той си остава моят най-добър приятел. Хората ще очакват драма от нас, тъй като сме най-добри приятели от 12 години. Надяваме се, че винаги ще бъдем в живота на другия.

Тя беше натъжена от слуховете около раздялата им, наричайки я ужасна и ужасяваща, но тя настоя, че най-важното е това, което тя и Чапман вярват.

Бременността на Тарлтън беше разкрита през март 2021 г. от двойката.

На 1 март 2021 г. двойката обяви в Instagram, че очакват дете заедно.

Според надписа на Джим Чапман,

Бих искал да ви приветствам с добре дошли при нашето мъничко бебе, @sarah.tarleton. Щастието, което изпитвах по време на това сканиране, беше невероятно. Беше удивително да мога да гледам съдържанието на нашето мъничко въргалче в стомаха на Сара.

 Сара Тарлтън

Той продължи,

Предходните 12 седмици бяха странна комбинация от оптимизъм за това, което предстои и загриженост, че всичко може да не е наред. Може да съм имал роля в създаването на това малко чудо, но съм сигурен, че когото и да се окажат, ще ме създадат.

Тарлтън, която е модел за марки за мода, бельо и бански костюми в Обединеното кралство, ще се върне на работа през ноември 2021 г., само три месеца след като роди Марго през септември.

Популярни Публикации