Ali MacGraw- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Но MacGraw е американска актриса, модел, автор, дизайнер и активист за правата на животните, която работи в развлекателната индустрия от 1960 г. до 2012 г. Тя започва кариерата си като асистент по фотография, преди да премине към моделиране и актьорство. По същия начин, тази актриса е добре известна с ролята си на Дженифър Кавалери във филма от 1970 г. „Любовна история“. През 1972 г. Али също е обявена за най-добрата касова звезда в света. Тя също беше обявена за една от 25-те най-сексапилни жени в киното на списание GQ през 2008 г. Освен актьорство, тя е активистка на животните и гражданка на САЩ. Animals Asia е посланик на организация за хуманно отношение към животните. Освен това тя стартира своята линия дрехи ali4ibu. Разгледайте повече за биографията на Ali MacGraw, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Елизабет Алис Макгроу
Професия Актриса, модел, автор, активист за правата на животните
Рождена дата 1 април 1939 г
Родно място Паунд Ридж, Ню Йорк, Съединени американски щати
Име на родителите Ричард Макгроу
Франсис (родена Клайн)
Братя и сестри Един по-малък брат - Ричард младши Макгроу
Съпруг Робин Хоен (1961-1962).
Робърт Еванс (1969-1972).
Стив Маккуин (1973-1978)
деца Един син - Джош Еванс
Нетна стойност 2020 г 6 милиона долара
Височина 5 фута и 8 инча (173 м/173 см)
Тегло 55 кг (121 фунта)

Възраст и биография на Али Макгроу

Пълното име на Али Макгроу е Елизабет Алис Макгроу и е родена в Паунд Ридж, Ню Йорк, на 1 април 1939 г. Тя е родена от Ричард Макгроу и Франсис (родена Клайн) Макгроу. Ричард младши, нейният по-малък брат, също е художник. Тя също е на 83 години и е родена под знака на Овена.

Височина, тегло и измерване на тялото на Ali MacGraw

Али Макгроу е от американска националност и бял етнос. Семейството на баща й е шотландско. Освен това, тя е висока 5 фута 8 инча (173 м/173 см) и тежи около 55 кг (121 фунта). Измерванията на тялото й са 34-25-35 инча и тя има тънък тип тяло. Тя също има чифт тъмнокафяви очи и сива коса.Ali McGraw (Източник: Getty Images)

Али Макграу Детство/Образование

По отношение на образованието Али Макгроу отиде в Розмари Хол в Гринуич. След това посещава Wellesley College. Говорейки за детството си, тя беше засегната от проблемите на родителите си и имаше трудно възпитание.

Социална медия

Тази актриса няма официални акаунти в социалните медии.

Запознанства, връзки и афери с Али Макгроу

Али Макгроу има три брака. След като се среща с него в продължение на пет години, тя се омъжва за приятеля си от колежа Робин Хоен през 1961 г. След година и половина те се развеждат. На 24 октомври 1969 г. тя се жени за филмовия продуцент Робърт Еванс. Али и Робърт имат син Джош Еванс, който също е актьор и режисьор. За съжаление те също се развеждат през 1972 г. На 13 юли, година след развода им, тя се жени за Стивън Маккуин. Те също се развеждат през 1978 г. След третия си брак тя излиза с няколко известни личности, включително Бил Хъдсън, Рик Данко, Фран Таркентън, Питър Уелър, Хенри Улф и Мики Рафаел.

Кариера на Ali MacGraw, професионален живот

Али Макгроу дебютира в игрален филм като Мелъди във филма от 1968 г. „A Lovely Way to Die“. На следващата година тя участва в романтичната комедийна драма „Сбогом, Колумб“, играейки Бренда Патимкин срещу Ричард Бенджамин. Изпълнението й в тази роля й донесе наградата Златен глобус за най-обещаващ новодошъл. По подобен начин през 1970 г. тя играе Дженифър Кавалери в романтичния драматичен филм „Любовна история“. Тази филмова роля й носи огромна слава и тя също е номинирана за Оскар и Златен глобус. Във филма тя си партнира с Райън О’Нийл. През 1972 г. тя подписва договор за филма „The Getaway“, в който играе Карол Маккой. Този филм също имаше търговски успех.

Али Макгроу прави телевизионния си дебют в минисериала „Ветровете на войната“ от 1983 г. След това се появява като лейди Ашли Мичъл в четиринадесет епизода на „Династия“. През 1988 г. се появява в телевизионния специален сериал „Джоан Ривърс и приятелите поздравяват Хайди Абромовиц, ' и през 1992 г. тя се появява в телевизионния филм 'Survive the Savage Sea.' На следващата година тя се появява като чичо Джейн Меркел в 'Gunsmoke: The Long Ride'. Тя разказва няколко сериала от 2002 до 2012 г., включително 'The Trail' на боядисаните понита' през 2002 г., 'Имение Сплит' през 2009 г. и 'Калдерата на долините: Науката' през 2012 г.

Нетната стойност на Али Макгроу 2022 г

Що се отнася до нейната нетна стойност, Али Макгроу изкарва прехраната си чрез професионалната си кариера. Към октомври 2022 г , нетното състояние на Ali MacGraw се оценява на 6 милиона долара.

Факти

  1. Тя е в индустрията повече от 40 години.
  2. Тя обича да чете книги.
  3. Любимият й цвят е оранжевият.

Популярни Публикации