Akshaya Deodhar - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Акшая Деодхар е актриса, която работи в индустрията за маратски ежедневен сапун в Индия. Тя стана известна, след като дебютира в телевизионния сериал на маратхи Tujhyat Jeev Rangala през 2016 г. и остана в шоуто до 2021 г.

Бързи факти

Рождено име Акшая Деодхар
Псевдоним Акшая
Популярни за Работата й като актриса в Marathi Cinema
език английски, хинди, маратхи
Име на училище Гимназия Ахилядеви
колеж BMCC колеж
образование Завършвам
Професия Актьор и модел
Зодия Телец
Националност индийски
каста маратхи
Нетна стойност 8 Crore INR
Възраст (към 2022 г.) 28 години.
Височина/висок Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло В килограми: 51 кг
В лири: 112 паунда .
Дата на раждане 14 май 1994 г
Място на раждане Пуна
Сегашен адрес Пуна

Възраст и ранен живот на Акшая Деодхар

Акшая Деодхар беше роден на 14 май 1994 г , в Пуна, виден град в Махаращра. Акшая Деодхар, която живее в Пуна, е запазила много от спомените си от детството, които понякога споделя със своя съпруг, приятели, почитатели и членове на семейството. На въпрос за ранните си преживявания, Акшая казва, че е посещавала гимназия Ахилядеви в Пуна. След това й се дава възможност да учи монтаж в колежа BMCC в Пуна. Тя беше в колеж, когато беше избрана за важна роля във филма за маратхи „Шала“ от 2011 г.

Височина и тегло на Акшая Деодхар

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Akshaya Deodhar е висок 5 фута 5 инча и тежи около 51 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Акшая Деодхар

Акшая Деодхар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Akshaya Deodhar? Тъй като тя работи по телевизионен сериал от 2016 г., разходите на Акшай растат година след година. Към октомври 2022 г. Akshaya е натрупал нетна стойност от 8 крори INR.

кариера

Akshaya получи наградата Maharashtra Times Mata Shravan Queen Award в конкурс за красота през 2012 г. Тя има талант да танцува и да изпълнява още от малка. Тя продължи да бъде част от театрални събития, докато беше в колежа, след като се присъедини към известна театрална група, известна като Natak Company. След това тя направи публичния си дебют с кратка епизодична роля във филма Shala.

През 2016 г. тя направи своя телевизионен дебют като Анджали Патак в сериала на маратхи Tujhyat Jeev Rangala, където остана до 2021 г. Акшая Деодхар получи наградата Zee Marathi Colgate Max Fresh 2016 за лице на годината за първото си участие в тази телевизионна програма на Zee Marathi през 2016 г. Преди ролите си във филми и телевизионни сериали, Akshaya Deodhar се появява в сценични продукции като Binkamache Sanvad, Darshan, Sangeet Manapman и Item. Г-жа Акшая също е домакин на комедийната програма на маратхи „He Tar Kahich Nay“.

Акшая Деодхар Съпруг и брак

Кой е съпругът на Акшая Деодхар? Акшая, която изигра Анджали Патак в телевизионното шоу Tujhyat Jeev Rangala, сега е омъжена за колегата си г-н Хардик Джоши. Рана, главният герой на сериала, се играе от Хардик Джоши. Феновете на Akshaya Deodhar вече са виждали техния роман на екрана, но никога не са предполагали, че екранната им любовна история ще се превърне в брак в реалния живот и че ще решат да се оженят. В момента Акшая е сгодена за актьора Хардик Джоши от май 2022 г.

Популярни Публикации