Коя е Джесика Паридо? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, етническа принадлежност

Джесика Паридо е забележителна телевизионна личност с успешна кариера в развлекателната индустрия. Тя работи изключително усилено и всеотдайно, за да постигне мечтаната си кариера в Съединените щати. Тя е успешна бизнесдама в сферата на предприемачеството, освен че е похвален телевизионен актьор.

Джесика е най-известна с изключителното си представяне в телевизионния сериал на Bravo „Shah’s of Sunset“. Джесика играе дръзка и романтична актриса в този сериал, който плени публиката по целия свят. Джесика е безспорно талантлива актриса, която използва кариерата си на модел, за да издържа семейството си.

Бързи факти

Празнувано име: Джесика Паридо
Истинско име/пълно име: Джесика Ан Паридо
Пол: Женски пол
Възраст: 33 години
Рождена дата: 12 декември 1988 г
Родно място: Ориндж Каунти, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 63 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруга
(Име):
Майк Шухед (м. 2015–2017)
деца: не
Професия: телевизионна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Детство на Джесика Паридо

Джесика е роден на 12 декември 1988 г. в Калифорния, САЩ, и следователно има американско гражданство. При раждането на Джесика е дадено името Джесика Ан Паридо. Джесика е от смесена раса, родена наполовина американка и наполовина иранка. Джесика е от богато семейство и е наследила всичко по рождение. Родителите й я хранеха със сребърна лъжица и тя получаваше всичко веднага.Родителите и ранното детство на Джесика са до голяма степен неизвестни. Джесика прояви интерес към актьорството в ранна възраст и през ученическите си години тя беше пламенна сценична изпълнителка с похвално представяне. Джесика посещава „Театралната академия на градския колеж в Лос Анджелис“. Скоро Джесика проявява нов интерес към професията на медицинската сестра. Тя се обучава като професионална медицинска сестра в Бевърли Хилс.

Джесика получи голяма възможност, докато работи като професионална медицинска сестра в Бевърли Хилс, от оцелял от рак, който й даде шанс да работи в телевизионен сериал. От тук Джесика получи възможността да работи по телевизионния сериал „Shah’s of Sunset“.

Джесика Паридо Възраст, височина, тегло

Джесика Паридо е родена на 12 декември 1988 г. и към 2022 г. е на 33 години. Висока е 1,75 метра и тежи 63 килограма.

  Джесика Паридо

Джесика Паридо

кариера

Джесика Паридо получи голямата си почивка, докато работи като професионална медицинска сестра в Бевърли Хилс, където й беше предложена роля на актьор в телевизионния сериал „Shah’s of Sunset“. Това беше преломният момент в живота на Джесика, когато всичко се промени към по-добро. Това в крайна сметка увеличи TRP (Telly Rating Point) на канала Bravo. Телевизионният сериал набра популярност и получи положителни отзиви в Съединените щати. Джесика се срещна с бившия си съпруг Майк Шухед, докато работеше по това телевизионно шоу.

Постижения и награди на Джесика Паридо

Най-голямото постижение на Джесика беше, че тя оцеля от рак. Тя е диагностицирана с левкемия в ранна възраст и оттогава тя е преодоляла всичките си болести със смело и безстрашно отношение. Тя имаше необяснима загуба на тегло, но тя стоеше и се бореше със странните болести със силна воля.

Джесика имаше късмета да намери съвпадение на костен мозък и беше успешно трансплантирана с невероятен отговор. Това изглежда е най-голямото постижение и история на успеха на Джесика Паридо.

Нетната стойност на Джесика Паридо през 2022 г

Това младо момиче е имало трудно време да се справи с нежеланите болести в ранна възраст. Тя е истинска кралица на оцеляването, която е действала смело и безстрашно. Животът на Джесика се промени към по-добро, след като тя оцеля от рак благодарение на актьорското си представяне в популярния телевизионен сериал „Shah’s of Sunset“. В резултат общото нетно състояние на Джесика Паридо се оценява на около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

В резултат на това Джесика се отличава със своите забележителни актьорски способности, както и с оцеляла от рак с див дух, за да живее по-дълго в живота със смело отношение. Джесика е стояла сама с последователни животи, за да преследва мечтата си екстравагантно.

Популярни Публикации