Keion- Биография, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера

Кейон е YouTuber от Съединените щати. Keion стана известен като половината от известния YouTube канал за предизвикателства, vlog и шеги Keion and Kianna, който той съоснова с Kianna Johnson. Разгледайте повече за биографията на Keion, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Кийон Хейууд
Дата на раждане 19 декември 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 10
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Разделям Киана Джей
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Нетна стойност 7 милиона долара
Родно място Оукланд, Калифорния
Националност американски
Twitter Keion Haywood Twitter
Youtube Keion Haywood Youtube
Instagram Keion Haywood Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Keion, възраст, семейство, братя и сестри

Кой е Кейон? Keion ще бъде на 27 години през 2021 г. Той е роден в Оукланд, Калифорния, на 19 декември 1995 г. . Неговата зодия е Стрелец, а собственото му име е Кийон Хейууд. Освен това има малко подробности за неговия личен живот или образователна история.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Keion? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Keion в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са черни, а косата му черна.  Кейон

Keion позира за снимка Източник: Google

Нетна стойност на Keion и социални медии

Каква е нетната стойност на Keion? Keion е популярен в платформи за социални мрежи като Twitter и Instagram, но той няма акаунт във Facebook. Той е натрупал значителна фен база. По същия начин той има около 44,6 хиляди последователи в Instagram и повече от 4 хиляди последователи в Twitter. Освен това той има повече от 5,96 хиляди зрители на страницата си в YouTube. Кейон е натрупал значително състояние от споделения си акаунт в YouTube с бившата си приятелка, както и от собствената си страница в YouTube. Очакваната нетна стойност на Keion е 7 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на личния си живот, Keion съосновава канала на Keion и Kianna в YouTube с приятелката си Kianna. ВРЕМЕ ЗА ИСТОРИЯ!! АВТОМОБИЛНАТА катастрофа на KIANNA (KEION CRIES), споделена през март 2017 г., е един от най-известните им епизоди. През февруари 2014 г. той публикува първата си снимка в Instagram, озаглавена Smh, Rest In Paradise snoozii.

Той също беше член на известна двойка в YouTube, подобна на Крис и Куин. На този уебсайт той качваше различни влогове и шеги изображения. За съжаление те се разделиха и услугата беше превърната в сайта на приятелката му Its Kianna Jay. Той обаче публикува своята страна на историята, озаглавена Всичко, което трябваше да чуете! (Емоционално/лично), което получи 199 000 гледания. На 7 май 2018 г. той стартира свой собствен канал в YouTube, SteezyKeezy. По подобен начин на 8 април 2019 г. той пусна първия си дебютен видеоклип, наречен WELCOME BACK Q&A.
Той е публикувал няколко приветстващи въпроси и отговори, видеоблогове и други материали. Той обаче току-що е качил няколко видеоклипа в канала и в момента не е много популярен в YouTube. Неговият самостоятелен YouTube канал съдържа видеоклипове като LA COMPLEXCON 2018 (VLOG), I STOLE MY BRO MONEY PRANK! (ние се сбихме) и Story Time: Car Accident and ROBBED!!??.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Keion? По отношение на текущото състояние на връзката на Keion, той може да е необвързан. Сега той се е съсредоточил върху работата си и изглежда е доволен от статута си на необвързан. По отношение на миналите си връзки, той е в романтична връзка с YouTuber Киана Джей от 2014 г. За съжаление, те се разделиха през 2018 г.

Факти

  • Keion е YouTuber от Съединените щати.
  • Keion стана известен като половината от известния YouTube канал за предизвикателства, vlog и шеги Keion and Kianna, който той съоснова с Kianna Johnson.
  • Той е публикувал няколко приветстващи въпроси и отговори, видеоблогове и други материали.
  • Той обаче току-що е качил няколко видеоклипа в канала и в момента не е много популярен в YouTube.
  • Неговият самостоятелен YouTube канал съдържа видеоклипове като LA COMPLEXCON 2018 (VLOG), I STOLE MY BRO MONEY PRANK! (ние се сбихме) и Story Time: Car Accident and ROBBED!!??.

Популярни Публикации