Алекс Белфийлд - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Алекс Белфийлд е известен британски YouTuber, инфлуенсър в социалните медии, подкастър, подател на сигнали, медийно лице, разработчик на съдържание и предприемач от Нотингамшир, Англия. Този невероятен човек е известен в цялата страна като водещ на предаването „Гласът на разума“.

Бързи факти

Истинско име Алекс Белфийлд.
Професия Личност в Youtube, Влиятелен човек в социалните медии, Доносник, Медийно лице, Подкастър, Създател на съдържание и Предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 42 години.
Рождена дата 14 януари 1980 г. (понеделник).
Родно място Нотингамшир, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Нотингам, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Козирог.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Алекс Белфийлд

Алекс е израснал в Нотингамшир, Англия, в Обединеното кралство. Белфийлд отпразнува рождения си ден на 14 януари, според страницата му във Facebook. Точната му рождена дата е 14 януари 1980 г. (понеделник). Белфийлд е на 42 години, що се отнася до неговата възраст (към 2022 г.). Той е добре образован човек. Да ви кажа, че завърши образованието си в близкото частно училище. След това продължава образованието си в реномирана институция. След това започва работа като радио водещ.

Височина и тегло на Алекс Белфийлд

Алекс Белфийлд е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 75 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Алекс Белфийлд

Нетната стойност на Алекс Белфийлд

Колко е нетната стойност на Алекс Белфийлд? Белфийлд беше добре възнаграден за работата си като радио водещ. Освен това той печели пари чрез канала си в YouTube. Алекс е от Нотингам, Англия. Смята се, че нетната стойност на Белфийлд е приблизително 2,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Алекс е известен радиоводещ. Той също така дълго време работи като радиопредавател за BBC. След това той започна работа по своя подкаст, The Voice of Reason. Премиерата на този епизод беше в неговия канал в YouTube, който има над 358 хиляди последователи (към 2022 г.). Всяка сряда и неделя от 21 часа той се появява на живо. Освен това той разработи официален уебсайт за своята програма. Освен това той е подкастър и водещ.

Не само това, но Белфийлд проведе и няколко интервюта с известни знаменитости. Алекс също е известен YouTuber и разработчик на съдържание. Според The ​​Independent Алекс е осъден на пет години и 26 седмици затвор за преследване на телевизионни оператори като Джереми Вайн.

Алекс Белфийлд Гадже и запознанства

С кого се среща Алекс Белфийлд? Няма известна информация относно любовния живот или семейното положение на Белфийлд. Според съобщенията Алекс не е женен. Той обаче не дава никакви подробности за настоящия си партньор или статус на връзка. Той е сътрудничил с редица известни личности. Като подкастър той интервюира и други известни личности, включително Катрин Дженкинс. Ще актуализираме тази страница веднага щом научим повече за личния му живот.

Популярни Публикации