Лейк Бел заяви, че гледната точка на брака се е променила след развода със Скот Кембъл

Актрисата и писателка напоследък направиха заглавия за процъфтяващата си афера с комичния Крис Рок. По това време двамата имаха връзка от близо месец. Появата й в заглавията предизвиква много опасения относно любовния й живот, особено връзката й с бившия й съпруг и децата преди Рок. Бракът на Бел продължи почти седем години. Бел научи много за брака и връзките чрез размишления между брака и развода.

Връзката на Лейк Бел с нейния бивш съпруг и деца

Бел се запознава със съпруга си, татуистът Скот Кембъл, през 2011 г., докато работи на снимачната площадка на „Как да го направим в Америка“. Тя се подготвяше за част от програмата и щеше да бъде татуирана в процеса. Кембъл, който се появи в епизода, беше този, който я татуира около 6 сутринта. Той влезе и грабна вниманието й веднага.

Двамата го прекратиха веднага и се сгодиха на рождения й ден, 24 март 2012 г. Те се ожениха на 1 юни 2013 г. в The Marigny Opera House в Ню Орлиънс, Луизиана. Това беше първият им брак и те не бързаха да създадат семейство. Те се сдобиха с първото си дете, Нова, през октомври 2014 г. Второто им дете, момчето Озгуд (ци за кратко и не се нарича на Ози Озбърн), се роди през май 2017 г. Лейк Бел

За известно време животът на актрисата беше усложнен от факта, че дъщеря й страда от епилепсия. Тя успя да го преодолее обаче благодарение на непоколебимата подкрепа на Кембъл. Съпругата ми е страхотен родител, каза тя пред Baby Center (чрез E! Online) няколко месеца преди раздялата им.

Кембъл също беше решен да бъде най-добрият съпруг и баща, който може да бъде, така че семейството му да не страда. Искам да бъда най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда за нея, за да не израсне с глупаци. Никога не я карам да се чувства непълноценна През 2019 г., каза той пред списание Fatherly

Държаха го заедно... докато вече не можеха. Те обявиха раздялата си в личните си профили в Instagram на 22 октомври 2020 г. Те изразиха подобни емоции в съобщенията си, обещавайки да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и винаги да дават приоритет на децата си. Те също възнамеряваха да бъдат най-добри приятели след развода си.

Как се е променила брачната перспектива на Лейк Бел

Бел призна пред Independent през юни 2018 г., че е израснала заобиколена от развод през целия ми живот. В резултат на това тя разви цинична гледна точка за брака и го смяташе за остаряла институция. „Докато смъртта ни раздели?“ Шегуваш ли се? — учуди се тя. Всичко се промени, когато срещна Кембъл.

 Лейк Бел

И така, по време на тяхната връзка, тя изследва сложността на браковете, включително и своя собствен. И през 2017 г. тя вложи това, което беше научила през годините, в сценарий, наречен I Do… Until I Don’t. I Do… Until I Don't, високо оценен филм описва нейното израстване през годините. Тя беше любопитна как ще се развиват отношенията през цялото време, не само в деня на сватбата на двойката.

Популярни Публикации