Кой е Ричард Стърбан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Ричард Антъни Стърбан , известен също като Richard Sterban сред по-младото поколение, е известен американски бас певец, госпъл певец и рок музикант от своето поколение. Неговата група The Oak Ridge Boys е носител на множество награди, включително най-престижните награди Грами. Обича кънтри музиката, южняшкия госпъл и други жанрове.

Бързи факти

Празнувано име: Ричард Стърбан
Истинско име/пълно име: Ричард Антъни Стърбан
Пол: Мъжки
Възраст: 79 години
Рождена дата: 24 април 1943 г
Родно място: Камдън, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,82 м
Тегло: 77 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Щербан жена
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Лорън, Тори, Рич, Дъг и Крис)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Е Ричард Стърбан гей?: не
Професия: Бас певец, госпъл певец
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Ричард Стърбан

Щербан е роден на 24 април 1943 г. и става брат на Сюзън Весоловски и Джоузеф Стърбан, както и син на родителите си. Той и неговите братя и сестри са отгледани в Колингсууд, Ню Джърси. Неговата майка Виктория Щербан вече не е между живите. Тя почина на 1 септември, оставяйки всички зашеметени. Годината на нейната смърт, както и информация за баща му и семейния произход, в момента не са налични. Той отиде в гимназия Collingswood в Ню Джърси за своето образование. Той посещава Трентън Стейт Колидж в Ню Джърси, след като завършва гимназия, за да продължи образованието си в избраната от него област. Понастоящем обаче информация за годината на дипломирането му не е лесно достъпна.

Ричард Стърбан Възраст, височина, тегло

Ричард Стърбан е роден на 24 април 1943 г. и към 2022 г. е на 79 години. Висок е 1,82 м и тежи 77 кг.  Ричард Стърбан

Ричард Стърбан

кариера

Ричард започва кариерата си като член на The Oak Ridge Boys, известни преди като Wally Fowler и Georgia Clodhoppers. Първото им изпълнение е в Националната лаборатория Оук Ридж, което дава началото на името на групата. След това той отиде на турне с приятеля си JD Summer и целия екип на Stamps Quarter. Те бяха повикани като резервен изпълнител за основната атракция на вечерта, концерт на Елвис Пресли.

Той стана известен след издаването на неговата бас соло песен, Elvira. Той работи с групата върху още няколко сингъла, включително Dream On и Carry On, последният от които става най-добрият хит в страната през тази година. Ричард също предостави съобщения за обществени услуги за NOAA Weather Radio и The Roadhouse, който беше друг радиоканал по това време.

Постижения и награди на Ричард Стърбан

Той и групата му имат множество награди. Нека напишем няколко от тях тук. Те печелят наградата Грами за най-добро госпъл изпълнение пет пъти, през 1971, 1974, 1977, 1978 и 1982 г. В допълнение, те получават наградите на Академията за кънтри музика за най-добра вокална група през 1978 г. и сингъл на годината – Елвира през 1981 г. Те също така печелят наградите на Country Music Association Awards за инструментална група на годината и вокална група на годината през 1978 г.

Нетната стойност на Ричард Стърбан през 2022 г

Според докладите Ричард Антъни Стърбан има нетно състояние от 5 милиона долара към юни 2022 г. По същия начин приходите на Ричард идват основно от работата му като певец на госпъл. Ърл също е направил много пари от групата си, като е участвал в различни концерти по целия свят и е печелил много конкурси. Richard Sterban е много частен човек и в момента нямаме информация за неговата заплата. Ричард има невероятно успешна кариера и сам по себе си е фантастичен музикант.

Щербан има една от най-успешните кариери като музикален артист и графикът на кариерата му е впечатляващ. Пътуването от The Oak Ridge Boys до наградите Grammy го оформи в човека, който е днес, и той е добре познат и уважаван от музикалните фенове по целия свят. Силните му страни включват любящо семейство, успешна певческа кариера и успешно родно семейство. Дори и на тази възраст, американският музикант Ричард Антъни Стърбан е настроен да постигне много повече етапи в кариерата си.

Ричард Стърбан Съпруга, брак

Ричард Стърбан е много лично лице. Ричард се жени за Дона Стърбан, от която има две деца, Лорън и Тори. Съпругата му също е майка на трима от синовете на предишния му брак: Рич, Дъг и Крис. Ричард е една такава знаменитост, която предпочита да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите на медиите и феновете.

Популярни Публикации