Мейбъл Чий - възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

Мейбъл Чий е 15-годишен базиран в Ню Йорк модел и сензация в социалните медии, най-известен като по-малката сестра на американската актриса и модел Лили Чи. Тя е добре позната в социални медийни платформи като Instagram, TikTok и YouTube. Тя също така е моделирала за известни марки като Marc Jacobs, Zara, Nike и Gap. Научете повече за нетната стойност на Мейбъл Чий, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мейбъл Чий
Псевдоним Мейбъл
Рождена дата: ноември 18, 2005 г
Възраст: 17 годишен
Хороскоп: Скорпион
Родно място: Бруклин, САЩ
Бащино име: Макс Чий
Майчино име: Ребека Чи
Височина: 5 фута 8 инча или 1,73 m
Тегло: N/A
националност: американски
Етническа принадлежност: Многорасов
Цвят на очите: Тъмно кафяво
Цвят на косата: Тъмно кафяво
Професия: Модел и инфлуенсър в социалните медии
Семейно положение: Неженен
гадже: N/A
Нетна стойност 0,2 милиона долара

Биография на Мейбъл Чий

Мейбъл Чий, тийнейджърски модел и сензация в социалните медии, е родена и израснала в Бруклин, Ню Йорк. Да не говорим, че е дъщеря на Макс Чий (баща) и Ребека Чий (майка) (майка).

Освен това, това очарователно момиче е отгледано с другите си две сестри, Лили Чи и Нуала Чи. Да не говорим, че по-голямата й сестра Лили е актриса и модел, а по-малката й сестра Наула е модел и интернет знаменитост.Що се отнася до детството й, тя имаше доста добро възпитание, като повечето от нуждите й бяха посрещнати с лекота. Да не говорим, че членовете на семейството й много я подкрепят в кариерата.

Продължавайки, нищо не е разкрито в медиите за нейната алма матер. Въз основа на възрастта си обаче изглежда, че все още е в гимназията. Читателите ще бъдат информирани, ако излезе нещо ново за началното й училище.

Не забравяйте, че тя има малайзийски и китайски предци от страна на баща си и ирландски и шотландски предци от страна на майка си. Тя също е от американски произход и е от християнско семейство.

Също така, научете за Wiki на Anna Akana, биографията, възрастта, теглото, височината, гаджето и връзката .

Измервания на възрастта, височината и тялото на Мейбъл Чий

Тя е родена през 2005 г. от 2021 г. е 17 години. Слабото телосложение, очарователната усмивка и изключителната личност на Чи са някои от отличителните му характеристики. Тя също е благословена с красиво лице, естествена пищна тъмнокафява коса и завладяващи тъмнокафяви очи, всички от които допринасят за цялостния й външен вид.

Освен това, тази млада сензация в социалните медии е с висок ръст, висок 1,73 м или 5 фута 8 инча. Въпреки това, спецификата на нейния размер на обувката, размера на роклята и телесното й тегло не са налични в момента.

Да не говорим, че тази дама се занимава с различни тренировки, за да поддържа форма. Заедно с това, тази тийн звезда поддържа здравословна диета и спортува редовно, за да поддържа форма. Освен това, жизнената статистика на стройното й тяло не е достъпна в медиите.

Според източници в интернет тя винаги се е интересувала от спортове като футбол и плуване като дете. Освен това тя обича да кара скейтборд, сърф и танци. Тя е останала здрава и във форма в резултат на активния си начин на живот.

  Мейбъл Чий

Мейбъл Чий (Източник: Instagram)

Професионален живот на Мейбъл Чий

Чий започва кариерата си в Instagram през 2015 г., като редовно публикува съдържание в своя акаунт. По-голямата й сестра, Лили, беше успешен модел, който я насърчи да преследва кариера в моделирането и социалните медии.

Като модел тази тийнейджърка, родена в Америка, вече е подкрепяла редица известни модни марки, включително Marc Jacobs, Gap, Bloomingdales, Zara, Made by Misfits и други. Освен това тази 15-годишна дива е представена от Teri B Talent.

Чий е една от най-известните личности в Instagram с над 400 000 последователи в нейния едноименен профил. Тази дама използва тази платформа, за да споделя своите невероятни фотосесии, моделски портрети, семейни снимки, селфита, ежедневни дейности и начин на живот.

Поради огромната си популярност в тази платформа, това високо 5 фута 8 инча слабо момиче рекламира различни марки, включително Tommy Jeans, MIKOH, Macy’s, Cherry Blossom Jewelry, Free People, Nike и други.

Тази американка е не само звезда в Instagram, но и YouTuber с приблизително 16 хиляди абонати на канала си. Междувременно, на 8 юли 2017 г., тази прекрасна дама стана член на тази платформа за първи път.

Този базиран в Ню Йорк модел е активен в TikTok, където редовно публикува свои видеоклипове с танци, клипове за синхронизиране на приплъзвания, съдържание за начина на живот и друго съдържание. Двете й сестри също често се представят в нейния канал.

Тази интернет знаменитост има над 200 000 последователи в своя TikTok канал. Да не говорим, че общо нейните видеоклипове са получили приблизително 2,6 милиона гледания до момента.

На 15-годишна възраст тази американка вече е постигнала толкова много в живота си, че много хора искат да могат да постигнат през живота си. Освен това тя притежава всички необходими качества, за да достигне върха на успеха в развлекателната индустрия в бъдеще.

Връзка и отношения с Мейбъл Чий

Мейбъл изглежда необвързана въз основа на преглед на нейните профили в социалните медии и търсене в няколко уебсайта. Тази американка, от друга страна, е твърде млада, за да има връзка, и няма съмнение, че ще се среща с някого в бъдеще.

Ако някой влезе в живота й, читателите ще бъдат държани в течение. Поддържайте връзка с нас, господа. Освен това тази зашеметяваща дива в момента се фокусира върху кариерата си, вместо да се влюбва в някого.

От друга страна, този прекрасен тийнейджър влиятел в социалните медии обожава кучета. Освен това, The RaceTay-K е любимата песен на този TikToker, роден в Burnely, и можете да гледате телевизионното шоу H2O: Just Add Water по всяко време.

Тази слаба дама обича да прекарва времето си във водата, затова феновете й често я наричат ​​русалка. Освен това този потребител на Instagram обича да кара скейтборд, да сърфира и да пътува.

Нетната стойност на Мейбъл Чий 2022 г

Основният източник на доходи на Мейбъл е нейната кариера на модел. Освен това, тази зашеметяваща медийна сензация печели значителна сума пари, като рекламира различни марки чрез своите различни социални мрежи.

Към днешна дата тази зашеметяваща дама има приблизителна нетна стойност от 0,2 милиона долара към 2022 г. Да не говорим, че тази зашеметяваща дива в момента води луксозен начин на живот в Съединените американски щати с членовете на семейството си.

От друга страна, не можахме да намерим информация за нейните коли, къща, доходи или заплата. В момента преглеждаме тези проблеми. Ако бъде открито нещо ценно, ще ви уведомим незабавно. Дръжте под око!

Социална медия

Нейният Instagram има общо 403 хиляди последователи. Тя има 16 хиляди абонати в YouTube. Тя има 208 хиляди последователи в TikTok.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя има сестра.
  3. Тя обича да плува.

Също така, знайте за Ellie Thumann Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност

Популярни Публикации