Baylee Jae- Уики, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Бейли Дже е канадски YouTuber. Baylee Jae също пише влогове за живота си в едноименния си YouTube канал „Baylee Jae“.

Бързи факти

Име: Бейли Дже
Професия: YouTubers
Пол: Женски пол
Рожден ден: 3 октомври 1990 г
Възраст: 30
Държава: Канада
Зодия: Паунд
Youtube канал: Бейли Дже
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата N/A
Цвят на очите N/A

Биография на Baylee Jae

Бейли Дже Нойбекер , по-известна като Baylee Jae, е родена в Канада на 3 октомври 1990 г. В момента тя е на 31 години и е канадска гражданка. Освен това нейната зодия е Везни, а етническата й принадлежност е неизвестна. Освен това тя има по-голям брат на име Уендъл и по-малка сестра на име Бруклин. Когато Бейли беше в 7 клас, родителите й се разведоха и всички се преместиха в града с изключение на баща й.

Когато Бейли беше на 15 години, майка й си намери нова работа в Medicine Hat и се премести там. Майка й се омъжва повторно по-късно в живота. Освен това няма информация за нейното родно място, родители или детство. Въз основа на нейната успешна кариера можем да заключим, че вероятно е била добре отгледана като дете от родителите си.Baylee Jae Образование

Тя не е споменавала академичните си квалификации, когато е обсъждала академичната си кариера. Тя обаче учи анимация в колежа. По-късно тя прекарва две години в Medicine Hat, посещавайки ветеринарно училище и предветеринарни класове, преди да се премести в Саскатун за третата си година. Освен това тя все още не е направила публично името на своя колеж или университет.

Ръст и тегло на Baylee Jae

Този YouTuber е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 62 кг. Освен това тази дама има синя коса и кафяви очи и няма информация за другите й измервания на тялото.

  Бейли Дже

Baylee Jae със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

На 27 септември 2011 г. тя стартира своя едноименен канал, докато е още в колежа. Оттогава тя публикува невероятни арт видеоклипове в него. Тя е допринесла с широка гама от свързано с изкуството съдържание, включително уроци по изкуство и премествания, както и бързи бои и анимации. Два от нейните най-прекрасни и забавни занаятчийски видеоклипове са „Рисуване на кукли за красота и звяр“ и „Как да си направим комплекти копчета“.

Нейният канал в YouTube има над 1,12 милиона абонати и общо 178 944 306 гледания. Най-популярният й видеоклип в YouTube е озаглавен „Как да рисуваме коса: плитки“ и има над 9 милиона гледания и 87 хиляди харесвания. Първият й видеоклип в YouTube, озаглавен „Speed ​​Drawing: Cocoa the Doggie“, беше публикуван на 14 януари 2012 г.

Това са подробни инструкции за хора, които са нови в изработката. Маркерните илюстрации на Baylee Jae съперничат по качество на занаятчийските й видеоклипове. Тези видеоклипове за рисуване са задължителни за всеки, който иска да се научи да рисува. Освен това, другите програми на канала, свързани с изкуството, също си заслужава да бъдат гледани. Тя също има канал в YouTube, наречен „Bumble Baylee“.

Този влог канал, който дебютира на 22 ноември 2012 г., е изцяло за влогове. В канала има множество видеоклипове, които подчертават ежедневието на Baylee. Има над 201 000 абонати на този канал, с общо 55 502 643 гледания в YouTube. С над 1 милион гледания и 15 хиляди харесвания, „BAYLEE VS SPIDER“ е един от най-популярните й видеоклипове. Baylee Jae също е работила професионално по редица телевизионни предавания и игрални анимационни филми.

Baylee Jae Нетна стойност и награди

Все още не е получавала награди или признание в професионалната си кариера. Въз основа на успеха на Baylee можем да очакваме тя да получи някои от тях през следващите години. След като спечели конкурс в канала на YouTuber SoCraftastic през 2013 г., тя получи iPad.

Към октомври 2022 г. нетната й стойност като YouTuber се оценява на около 1,5 милиона долара и тя все още не е разкрила публично заплатата и доходите си.

Съпруг Baylee Jae, брак

Бейли Дже семейно състояние е омъжена, но не е разкрила самоличността на партньора си. Този YouTuber пази личния си живот в тайна и се фокусира единствено върху професията си. И той все още не е бил въвлечен в полемика или е станал обект на слухове.

Популярни Публикации