Шери Баферт - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шери Баферт е бивша съпруга на Боб Баферт, известен американски треньор на състезателни коне. Освен това Боб е американски треньор на състезателни коне с шест победи в Кентъки Дерби и две победи в Тройната корона.

Бързи факти

Пълно име: Шери Баферт
Пол: Женски пол
Държава: Америка
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: развод
Развод Боб Баферт
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата руса коса
Националност американски
деца Савана, Гора, Каньон и Тейлър

Биография на Шери Баферт

Шери Баферт е роден в Съединените американски щати. Освен това тя е на възраст между 60 и 65 години и е американско гражданство. Освен това няма допълнителна информация за нейната рождена дата, място на раждане, етнически произход, зодия, родители, братя и сестри или детство. Имайки предвид нейната кариера, можем да предположим, че е била добре обгрижвана като дете от родителите си.

Що се отнася до нейните академични пълномощия, има малко информация за нейната образователна кариера. Можем обаче да заключим, че тя е завършила престижен американски университет. Шери Баферт възраст

Шери Баферт

Височина и тегло на Шери Баферт

Шери Баферт е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 68 килограма. Има руса коса и тъмни очи. Освен това няма допълнителна информация за измерванията на тялото на Шери.

кариера

Относно професионалната й кариера няма налична информация. Освен това тя е добре известна като бившата съпруга на Боб Баферт.

Боб Баферт започва кариерата си като състезател на легализирани писти през 1970 г., когато е на седемнадесет години. Започва кариерата си като треньор след женитбата си в Quarter Horses, ферма в Прескот, Аризона. До двадесетгодишна възраст той се утвърди като треньор. Той се премества в Южна Калифорния през 80-те години на миналия век и започва да тренира чистокръвни коне на състезателната писта Los Alamitos. Освен това през 1988 г. той придобива Thirty Slews, първия си чистокръвен кон. Освен това Thirty Slews спечели първото си състезание за Купата на животновъдите през 1992 г. Освен това той беше обявен четири пъти за най-печелившия треньор в Съединените щати. Той спечели втората си тройна корона през 2018 г. Той също така тренира Authentic, победител в Кентъки Дерби за 2020 г.

Той си сътрудничи с редица изтъкнати клиенти, включително Golden Eagle Farm на John C. Mabee, Thoroughbred Corporation на принц Ахмед бин Салман, Робърт и Джанис Макнейр, Майк Пеграм и покойния Боб Луис и съпругата му Бевърли. Боб спечели първия си Breeder’s Cup Classic през 2014 г., яздейки Bayern с помощта на собственика на коня Kaleem Shah. Преди това е работил за Zayat Stables и Juddmonte Farms като треньор.

Шери Баферт Нетна стойност

На Шери Баферт нетната стойност се оценява на между милион и милиона щатски долара. Бившият й съпруг, от друга страна, има нетна стойност от около 30 милиона долара към октомври 2022 г., които е спечелил чрез професионалната си кариера.

 Шери Баферт нетна стойност

Шери Баферт

Шери Баферт Съпруг, брак

Шери Баферт е разведена и необвързана жена, която преди това е била омъжена за Боб Баферт, известен треньор на състезателни коне. Техните деца са Савана, Форест, Каньон и Тейлър. Боб и Шери се развеждат през 1999 г.

Шери Бафърт досега избягваше спорове и слухове, предпочитайки да се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации