Коя е Esera Tuaolo? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, етническа принадлежност, връзка

Професионален играч на американски футбол е Esera Tavai Tuaolo. Кариерата му като играч за няколко от най-добрите клубове на NFL беше доста успешна. Той участва в отбора като носов удар. Той е участвал в NFL за пет различни клуба по време на кариерата си. Туаоло беше успешен вокалист, освен професионален футболист. Друго разбито сърце и Stronger, две от най-добрите му песни, са сред тях.

Бързи факти

Празнувано име: Езра Туаоло
Истинско име/пълно име: Езра Тави Туаоло
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 11 юли 1968 г
Родно място: Хонолулу, САЩ
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 82 кг
Сексуална ориентация: гей
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мичъл Уърли
Деца/деца (син и дъщеря): Да (N/A)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Езра Туаоло гей ли е?: да
Професия: Футболист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Езра Туаоло

Езра Туаоло е роден в Хонолулу, Хавай, на 11 юли 1968 г. Туаоло винаги е бил много заинтересован да играе футбол като дете. Тъй като бащата на Туаоло почина, когато той беше само на десет години, детството му беше невероятно трудно. Той беше беден, докато растеше. Туаоло влезе в колежа в резултат на своята отдаденост на играта и упорит труд, а по време на престоя си там той дори се присъедини към футболния отбор.

  Възраст на Езра Туаоло

Езра ТуаолоВъзраст, височина, тегло на Езра Туаоло

Езра Туаоло е роден на 11 юли 1968 г. Той е на 54 години към 2022 г. Висок е 1,88 метра и тежи 82 килограма.

кариера

На Езра Туаоло кариерата му започва през 1991 г., когато Green Bay Packers го наемат като играч. Участва в около 20 мача за отбора. През 1992 г. той беше нает от прочутия отбор на Минесота Викингс. Той игра за този известен отбор от 1992 до 1996 г., като показа някои от най-добрите изпълнения в кариерата си. Той спечели прякора г-н Алоха по време на кариерата си на играч.

Esera Tuaolo има изключително успешна кариера като футболист, както и като много популярна певица. Stronger, Another Broken Heart и много други популярни песни, които той е написал и издал, са се превърнали в хитове.

Признание и постижения

Футболистът и вокалист Esera Tuaolo се радва на много добра кариера. Ето някои от най-забележителните му постижения:

  • Той беше много силен защитник през 1989 г., което му спечели трофея Морис.
  • Някои от най-добрите критици аплодираха автобиографията му.

Нетната стойност на Езра Туаоло през 2022 г

На Езра Туаоло нетна стойност се оценява на 4 милиона долара към октомври 2022 г . Доходоносната футболна кариера на Туаоло, която включва игра за някои от най-добрите клубове от НФЛ, е основният източник на неговото богатство. Esesra е постигнала известност като певица и автор в допълнение към това. Сумата от всичко това представлява богатството на Esera Tuaolo.

Милиони хора намират вдъхновение в Esera Tuaolo. Туаоло, който е от семейство с много ниски доходи в Хонолулу, показа на всички как постоянството, упоритата работа и ангажираността могат да променят нечий живот. Неговата впечатляваща кариера служи като блестяща илюстрация на неговата любов и отдаденост към неговия спорт.

Връзка с Езра Туаоло

Езра Туаоло излезе като гей. По това време тя беше омъжена за Мичъл Уърли. По-късно те се ожениха и сега имат две деца, Мичъл и Микеле. В момента Esera Tavai Tuaolo и семейството му живеят в Минеаполис, Минесота.

Популярни Публикации