Джейми Лин Сиглер- Уики, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Джейми Лин Сиглър е добре позната телевизионна личност в Съединените щати. Джейми Лин Сиглър е американска актриса и певица, живееща в Холивуд. Тя е добре известна с ролята си на Медоу Сопрано в сериала на HBO „Семейство Сопрано“.

Бързи факти

Пълно име: Джейми Лин Сиглър
Дата на раждане: 15 май 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна знаменитост
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Фреза Dykstra
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-25-34
Родно място Джерико, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия католик
образование Завършвам
баща Стив Сиглър
Майка Кони Сиглер
деца две

Биография на Джейми Лин Сиглър

Джейми Лин Сиглър е родена на 15 май 1981 г. и през 2022 г. ще навърши 41 години. Нейната зодия е Телец, защото е родена в средата на май. От друга страна, Джейми е роден в Джерико, Ню Йорк, и е американски гражданин. По същия начин, по отношение на нейната етническа принадлежност и религия, тя е член на смесена етническа група, която практикува католическото християнство.

Джейми също е дъщеря на Стив и Кони Сиглър, според нейната семейна история. Стив, нейният баща, основа Мъжката старша бейзболна лига. По същия начин баща й е от сефарадски евреин и еврейски произход от ашкенази, а майка й е от кубински произход.Въпреки католическото възпитание на майка си, тя прие юдаизма, след като се омъжи за баща си. По същия начин, когато се обсъжда нейното ранно детство. Джейми започва да играе и пее, когато е на седем години.

Джейми Лин Сиглър Образование

Що се отнася до образованието й, Джейми е посещавала гимназия в Йерихон, преди да учи в Cultural Arts Playhouse в Old Bethpage, Ню Йорк. По подобен начин тя посещава Нюйоркския университет, но не е завършила обучението си след първия семестър поради конфликти в графика.

Височина, тегло на Джейми Лин Сиглър

Що се отнася до измерванията на тялото, Джейми е висок 5 фута 3 инча (63 инча) и тежи приблизително 54 кг. По същия начин нейният външен вид показва, че тя има стегнато и тънко тяло, с измерване на тялото от 36-25-34 инча. Отново външният й вид разкрива, че има тъмна кожа, кестенява коса и тъмнокафяви очи.

  Джейми Лин Сиглър

Джейми Лин Сиглър (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професионалната й кариера, Джейми беше избрана за ролята на Медоу Сопрано, дъщерята на боса на мафията от Ню Джърси Тони Сопрано, в сериала на HBO „Семейство Сопрано'. По същия начин, когато нейният мениджър за първи път й каза за прослушване за „Семейство Сопрано', тя предположи, че трябва само да пее. Освен това тя продължава да играе ролята от 1997 до 2007 г. През 2001 г. тя играе главната роля в Cinderella on tour и в The Theatre в Madison Square Garden. По същия начин тя беше парализирана от кръста надолу за няколко дни, докато играеше на Campfire Stories поради лаймска болест.

През 2004 г. тя се появява във филма „Call Me The Rise and Fall of Heidi Fleiss“ като Хайди Флейс в „Hollywood Madam“. По подобен начин през същата година тя има роля в игрален филм в Extreme Dating, независим филм. Освен това тя се появява в 13 епизода на сериала Entourage на HBO през 2008 г. Тя също се появява като гост-звезда в редица телевизионни предавания, включително „Как се запознах с майка ви“, „Събота вечер на живо“, „Пирамида“, „ Момчета с деца“ и други.

Нетната стойност на Джейми Лин Сиглър

Нетната стойност и приходите на Джейми идват от работата й като актриса и певица. По същия начин тя печели добре от кариерата си. По същия начин нейната нетна стойност се оценява на около 12 милиона долара. В медиите обаче не е публикувана информация за стойността на активите й.

Джейми Лин Сиглър Съпруг, брак

Статусът на връзката на Джейми е прав и тя е в брачна връзка. По същия начин тя се омъжи за американския бейзболист Кътър Дикстра. Дикстра, подобно на баща си, е син на бившия бейзболен играч от Мейджър Лийг Лени Дикстра. Те също имат двама сина заедно.

Популярни Публикации