Рохан Коли- Биография, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Рохан Коли е американски член на YouTube канала за шеги и предизвикателства Ireland Boys Productions, който стана известен в собствения си канал RohanTV. Филмът на Rohan Kohli Accidentally Blasting Embarrassing Songs In Drive-Thrus Prank!! беше първият му видеоклип с милиони гледания. Научете повече за Rohan Kohli Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Рохан Коли
Дата на раждане 15 януари 1999 г
Възраст 22 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 8
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Нетна стойност 59 милиона долара
Родно място Синсинати, Охайо
Националност американски
образование Университет Ксавие
Братя и сестри (две)
Youtube Рохан Коли Youtube
Instagram Instagram на Рохан Коли
Марки N/A
Хоби N/A

Рохан Коли Био, възраст, семейство

Рохан Коли навърши 22 години в момента. Той е роден в Синсинати, Охайо, на 15 януари 1999 г. Неговата зодия е Козирог, а собственото му име е Рохан Ууди Коли. По същия начин той израства в Клиъруотър, Флорида, с по-голям брат и по-малък брат и сестра. Освен това има малко подробности за родителите му.

По същия начин той има американско гражданство, но националността му е неясна. Преминавайки към историята на колежа си, той беше възпитаник на университета Ксавие през 2021 г.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рохан Коли? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Рохан Коли в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са средно кафяви, а косата му е кафява.

  Рохан Коли

Рохан Коли с приятелката си Източник: Instagram

Социална медия

Рохан Коли е социално популярен в Instagram, но няма Facebook или Twitter. Той е натрупал значителна фен база. По същия начин той има около 1,8 хиляди абонати в Instagram. В допълнение, той има над 801 000 абонати на канала си в YouTube и около 14 000 абонати на неговия вторичен канал, Rohan Tv vlogs.

Нетната стойност на Рохан Коли 2022 г

Каква е нетната стойност на Рохан Коли? Рохан Коли е обещаващ млад мъж, който е изкарвал добре от кариерата си. Той обаче не е разкрил годишната си компенсация или нетните активи. Въпреки това, според някои онлайн магазини, той има нетна стойност от около 59 милиона долара към октомври 2022 г . По същия начин той се радва на луксозен начин на живот в резултат на доходоносния си поток от богатство.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на професионалния живот на Рохан Коли, той започва кариерата си в социалните мрежи чрез канала Ireland Boys Productions, където е включен като част от шегата и предизвикателството заедно с Рики и Никълъс Айрланд. По подобен начин през 2017 г. той стартира свой собствен канал в YouTube, Rohan TV. Той споделя видеоклипове за шеги, криеница, въпроси и отговори и други теми. На 25 февруари 2017 г. той пусна първото си дебютно видео, Mayo Filled Donut Prank on RICKY!!! (ft. IrelandBoysProductions), който е получил близо 629 381 гледания. Той също така е публикувал видео на личния й уебсайт. Един от най-популярните видеоклипове в канала е наречен СЛУЧАЙНО ВЗРИВЯВАНЕ НА СРАМЕНИТЕ ПЕСНИ В DRIVE THRUS PRANK!!. Публикуван е на 4 юли 2017 г. и е получил почти 4 505 925 гледания.

Освен това през 2019 г. той стартира Rohan Tv vlogs, където сподели някои видеоклипове със съвети, видеоклипове за реакция и няколко други видеоклипа за vlogging. КРИЕНИЦА В HOME DEPOT!! е един от най-известните му видеоклипове. (с участието на SEGTV), имам преследвач... (ЗАЛОВЕН?!) **ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗЛАЗЯЩ**, КРИЕНИЦА В ИГРАЧКИ В НАС!! (KICKED OUT) и други филми на ужасите. Тези видеоклипове са забавни за гледане и са получили стотици хиляди гледания.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Рохан Коли? По отношение на семейното положение на Рохан Коли, той може да е необвързан в момента. Все още не се е женил и няма деца. Той не е разкрил състоянието на връзката си и го е пазел в тайна. Въпреки това той може да чака идеалната си половинка, за да влезе в партньорство. По същия начин сега той се концентрира върху образованието си. Освен това той не е участвал в никакви провокативни действия и е запазил положителен публичен имидж.

Факти

  • Рохан Коли е американски член на YouTube канала за шеги и предизвикателства Ireland Boys Productions, който стана известен в своя канал RohanTV.
  • Филмът на Rohan Kohli Accidentally Blasting Embarrassing Songs In Drive-Thrus Prank!! беше първият му видеоклип с милиони гледания.
  • По същия начин той има американско гражданство, но националността му е неясна.
  • Един от най-популярните видеоклипове в канала е СЛУЧАЙНО ВЗРИВАНЕ НА СРАМЕНИТЕ ПЕСНИ В DRIVE THRUS PRANK!!.
  • Публикуван е на 4 юли 2017 г. и е получил близо 4 505 925 гледания.

Популярни Публикации