Сара Гилбърт - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Сара Гилбърт е американска актриса, писател, режисьор и телевизионен продуцент. Сара Гилбърт стана известна като Дарлийн Конър в Roseanne. Тя е съ-водещ на токшоуто The Talk.

Бързи факти

Пълно име: Сара Гилбърт
Дата на раждане: 29 януари 1975 г
Възраст: 47 години
Хороскоп: Водолей
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 1 инча (1,55 м)
Семейно положение: развод
Разделям Джони Галеки
Развод Али Адлер, Линда Пери
Нетна стойност 30 милиона долара
Заплата 2 милиона долара годишно
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-26-35 инча
Националност американски
Религия еврейски
образование Йейлския университет
баща Харолд Абелес
Майка Барбара Коуан
Братя и сестри Мелиса Гилбърт, Джонатан Гилбърт, Патрис и Джоузеф
деца Леви, Сойер, Роудс

Биография на Сара Гилбърт

Сара Гилбърт е родена в Съединените американски щати на 29 януари 1975 г. В момента е на 47 години. Няма информация за псевдонима й. Пълното й име е Сара Ребека Абелес.

Сара Гилбърт е дъщеря на Барбара Коуън, актриса и танцьорка, и Харолд Абелес, професор по музика и професор по музикално образование. И двамата й родители са евреи. Тя има четирима по-големи полубратя и сестри.Мелиса Гилбърт и Джонатан Гилбърт, двама от братята и сестрите на майка й, бяха звездите от Малката къща в прерията. От страна на баща си Сара Гилбърт има двама братя и сестри на име Патрис (сестра) и Джоузеф (брат).

През 1981 г., на шестгодишна възраст, тя прави своя телевизионен дебют в реклама на Kool-Aid. След няколко години реклами, тя е избрана за участие в телевизионния филм от 1984 г. Calamity Jane. Няма друга информация за нейното детство.

Тя никога не е давала подробности за това в медиите, което затруднява събирането на информация за нейното детство. Въпреки факта, че се интересуваше от актьорско майсторство от детството си и се стремеше да бъде актриса, тя не успя. Сара е американка, изповядваща юдаизъм, а зодията й е Водолей.

Сара Гилбърт образование

Гилбърт получава бакалавърска степен по изящни изкуства с концентрация по фотография от университета Йейл през 1997 г. Няма налична информация за нейните учебни дни. Може би е завършила образованието си в родния си град.

Тя е запазила в тайна образованието си. Можем да предположим, че тя е участвала в програми, свързани с актьорско майсторство през годините в гимназията и колежа въз основа на нейните интереси. Може би тя ще разкрие повече за образованието си в бъдеще.

Сара Гилбърт Височина, Тегло

Сара Гилбърт е висок 5′ 3″ и тежи 55 кг. Тя има прекрасна копринена черна коса и пленителни зелени очи. Размерите на тялото й са 34-26-35 инча, с размер на сутиен 34B, размер на талията 26 инча и бедра с размери 35 инча. Освен това размерът на обувките й е 7 US, а размерът на роклята й е 6.

  Сара Гилбърт

Сара Гилбърт с децата си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата й, Сара започва като актриса. Каламити Джейн беше първата й роля. През 1988 г. я видя в ABC Weekend Special и Roseanne. След като Roseanne беше отменена поради расисткия туит на Roseanne Barr, ABC създаде The Connors.

Сара си партнира с Дрю Баримор в Poison Ivy от 1992 г., появява се в Dead Beat от 1994 г. и беше домакин на SNL през 1994 г. Тя беше в Desert Blue, Light It Up, The Big Tease и High Fidelity

Сара Гилбърт се появява в 24 и Riding in Cars with Boys през 2002 г. През 2003, 2004 и 2005 г. тя се появява в Will & Grace, Strong Medicine и The Clinic. През 2004-2007 г. тя се появява в 15 епизода на спешното отделение.

Тя участва в Twins през 2005-2006 и The Class през 2006-2007. Сара играе физика Лесли Уинкъл в Теорията за Големия взрив за девет епизода през 2007 г.

През 2008 г. тя се появява в Закон и ред: Отдел за специални жертви, HawthoRNe и Анатомията на Грей. През 2010 г. тя основава The Talk.

Сара участва в Roseanne, The Conners, Bad Teacher, The Millers, Web Therapy, Supergirl и Jane the Virgin от 2013 до 2018 г. Гилбърт напусна The Talk, за да прекара време с децата си.

Награди Сара Гилбърт

Сара Гилбърт получи номинации за Primetime Emmy за изключителна поддържаща актриса в комедиен сериал на име Roseanne през 1993 и 1994 г.

Тя също така получава четири награди за млад артист: за най-добра млада комедийна актриса в телевизионен сериал на име Roseanne през 1991, 1992 и 1993 г. и за най-добра млада актриса в специален кабелен филм за Sudie and Simpson през 1991 г.

На наградите TV Land за 2008 г., актьорският състав на Roseanne получи награда за новатор. Тя също беше номинирана за Американска телевизионна награда за най-добра актриса в поддържаща роля в ситуационна комедия за Roseanne през 1993 г.

The Talk на Гилбърт получи 11 номинации за дневна награда Еми, включително за изключителен водещ на развлекателно токшоу през 2017 г. и за най-добро токшоу/развлечение през 2016 г. и 2018 г.

Тя спечели хуманитарна награда на Международния филмов фестивал LA Femme през 2009 г. и беше номинирана за награда Златно дерби през 1993 г. и 2010 г. за ролите си в Poison Ivy и Grey’s Anatomy.

Нетната стойност на Сара Гилбърт

Тя е известен режисьор, актриса, продуцент и ко-водещ на токшоуто The Talk. Сара е една от най-богатите и високоплатени актриси в Съединените щати. Нейното нетно състояние се оценява на около 30 милиона долара към октомври 2022 г. Тя прекарва добре със скъпите си коли и изключителни тоалети. Нейната годишна заплата надхвърля 2 милиона долара, а месечната й заплата е приблизително 200 000 долара.

Сара Гилбърт Съпруг, брак

Сара излизаше с Джони Галеки, колегата й от Розан, когато беше тийнейджър. По-късно тя осъзна, че е лесбийка, която се интересува само от момичета. След това тя му каза за това и той беше изключително любезен да запази самоличността й в тайна, като същевременно подкрепи решението й да прекрати връзката им. В предаването си The Talk тя обяви публично, че е лесбийка.

Сара излиза и се омъжва за Али Адлер, съ-създател на Supergirl, The New Normal, през 2001 г. Те имат син на име Леви през октомври 2004 г. и дъщеря на име Сойер през август 2007 г. Леви е роден на Али Адлер, а Сойер е роден на Сара Гилбърт. За съжаление те се разведоха през 2011 г.

Сара се омъжи за Линда Пери, текстописец, музикален продуцент и бивш водещ вокалист на групата 4 Non-Blondes, през април 2013 г. Те сключиха брак на 30 март 2014 г. През февруари 2015 г. те посрещнаха син на име Роудс. През декември 2019 г. тя се разведе с Линда още веднъж. В момента е необвързана.

Популярни Публикации