Джена Перусич ще бъде включена в новото шоу на HGTV The Great Giveback.

The Great Giveback, нова програма за възстановяване на домове на HGTV, се завръща. Мелиса Маккарти и сестрата на братовчед й Джена Перусич ще се появят като експерти по ремоделиране в програмата. Премиерата на The Great Giveback с Мелиса Маккарти и Джена Перусич ще бъде на 13 юни, понеделник, от 21:00 часа. ET/PT. Двете обсебени от дизайна дами ще бъдат представени в новия сериал от шест епизода, доставяйки изненадващи промени и преобразявания на достойни семейства, които са направили всичко възможно, за да помогнат на другите.

Коя е Джена Перушич? Братовчедът на Мелиса Маккарти ще предостави експертен коментар за The Great Giveback.

Джена Перушич е добре позната актриса, която се е появявала във филми като Superintelligence, Thunder Force и Cafe Americano. Мелиса Маккарти и Джени Маккарти-Уолбърг са нейни братовчедки. Перушич получава театрална диплома от Columbia College Chicago и се премества в Лос Анджелис преди около девет години, за да търси кариера в актьорството. Тя също посещава Groundlings Theatre & School, за да усъвършенства способностите си.

 Джена ПерушичТя обича I Love Lucy, защото тя (героинята) рискуваше, беше артист и се бореше за това в какво и в кого вярваше, като същевременно беше лоялна към себе си. Тя е колекционер от доста време. Perusich каза на HGTV за нейната колекция I Love Lucy:

Винтидж кукли, лампи, одеяла, буркани, солници и пиперници, каквото и да е, имам всичко! Започнах да събирам в пети клас и продължих в гимназията, когато хората ми даваха артикули, свързани с програмата, за моя рожден ден или Коледа. Любимите ми включват осветление, оформено като телевизор с надпис „Обичам Луси“ и буркан с бисквити с Луси, Рики, Етел и Фред, пътуващи в ретро автомобил.

Perusich е музикален фен, който харесва рока от 80-те години и doo-wop. Любимите й песни за всички времена са Be My Baby на Ronettes и Alone на Heart от 80-те. Мръсни танци, от друга страна, е любимият филм на Перушич, тъй като никога не успява да я развълнува с музиката, драмата и танците си. Перушич се взира в родителите си, които са женени от 37 години. Тя е научила много за изкуството, дизайна, модата и музиката от тях. Тя произхожда от голямо семейство, но не е израснала с братовчедка си Мелиса. Когато тя отиде в Лос Анджелис, двамата се свързаха като възрастни. Тя каза на HGTV за приятелството си с Мелиса:

Мелиса и аз имаме 18 години разлика във възрастта, така че не сме израснали заедно. Станахме приятели, когато се преместих в Лос Анджелис, където Мелиса беше мой ментор, предоставяйки безценни професионални съвети и помощ.

 Джена Перушич

Перушич има връзка с Андрю, професионалист по телевизионен маркетинг. Тя се запозна с приятеля си чрез приложение за запознанства по време на епидемията и те имаха старомодно ухажване, тъй като не можеха да се срещнат лично известно време и трябваше да използват FaceTime вместо това.

The Great Giveback е вдъхновен от Джена Перусич.

Дрю и Джонатан от Property Brothers насърчиха Джена Перусич да организира The Great Giveback с Мелиса. Мелиса беше поканена да предложи любим човек за ремонт на къща в Celebrity IOU през 2020 г. и това беше първото им участие в HGTV. Те взеха решение да ремонтират къщата на родителите на Перусич. На въпрос за Property Brothers, тя каза:

Дрю и Джонатан са от една лодка. Ако искат да постигнат нещо, ще го направят добре и с цялото си сърце. Въпреки това, те не се вземат твърде на сериозно и знаят как да се забавляват.

Сестрите се стремят да споделят същата химия като близнаците от шоуто. В понеделник, 13 юни, гледайте новата серия за ремоделиране на дома на HGTV, The Great Giveback. Програмата е достъпна и на Discovery+.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джена Перусич (@jenna_perusich)

Популярни Публикации