Gretta Vedler- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Грета Ведлер беше известен руски модел, инфлуенсър в социалните медии, психолог, блогър, създател на съдържание, Instagram личност и предприемач от Москва, Русия. Тя беше добре известна с невероятните си фотомодели и блогове в профилите си в социалните медии. Грета също е била професионален психолог, според нейния акаунт в Instagram.

Тя също така сподели психологически съвети в социалните медии. Не само това, но Грета беше добре известна със своите задачи като модел. Грета се превърна в медийна сензация, след като смъртта й беше разкрита през март 2022 г., според съобщения в медиите.

Според източници тялото на Грета Ведлер е открито в куфар година след смъртта й. Тя беше на 23 години, да ви кажа. Прочетете, за да научите повече за смъртта на Грета Ведлер, причината за смъртта, възрастта, биографията, wiki, семейството, кариерата, нетната стойност, гаджето, родителите, братята и сестрите, височината и фактите.Бързи факти

Пълно истинско име Грета Ведлер
Възраст (към момента на смъртта) на 23 години.
Причина за смъртта Убит.
Професия Модел, блогър, влиятелен човек в социалните медии, личност в Instagram, психолог, създател на съдържание и предприемач.
Дата на раждане 1998 г.
Дата на смъртта февруари 2021 г.
Място на раждане Москва, Русия.
Място на смъртта Липецка област на Русия.
образование Завършвам.
Алма матер Московски държавен университет 'Ломоносов'.
Нетна стойност милион USD (приблизително).
Националност Руски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Ще се актуализира.

Биография на Грета Ведлер

Грета Ведлер е роден през 1998 г. в Москва, Русия, според докладите. Тя произлиза от християнско семейство. Нейното истинско рождено име е неизвестно. Грета е била на 23 години, когато е починала през февруари 2021 г., според източници. Тя беше дама с много таланти.

Образование на Грета Ведлер

От фейсбук профила на Грета научихме, че тя е получила бакалавърска степен по психология от Московския държавен университет „Ломоносов“. След това тя започва да работи по своите психологически проекти.

Височина, тегло на Грета Ведлер

Грета Ведлер имаше височина 5 фута 6 инча и тегло 55 кг. Размерът на обувките й беше 6 (САЩ). Мерките на тялото й не бяха известни. Тя имаше сини очи и руса коса.

  Грета Ведлер

Грета Ведлер (Източник: Instagram)

Семейство Грета Ведлер

Грета Ведлер е роден в Русия от руски родители, според източници. Истината за членовете на семейството й се крие зад затворени врати. Бащата на Грета, според източници, притежава малък бизнес в Москва. Майка й е майка, която си стои вкъщи.

Тя обаче не публикува снимки на родителите си или братя и сестри в профила си в социалните мрежи. Ведлер е израснал в Москва, според нейни източници. Тя е израснала заедно със своите братя, сестри и братовчеди. Скоро ще актуализираме информацията за нейните родители и членове на семейството.

кариера

Грета Ведлер беше известен руски модел и блогър, според съобщения в медиите. Грета е работила с няколко модни марки. Освен това тя беше добре известна с публикуването на свои снимки на модели и блогове в социалните медии.

Gretta Vedler Нетна стойност

Що се отнася до нейното богатство, Грета печелеше добре от професията си. Тя също печелеше пари от задачите си като модел. Тя и семейството й живееха в Москва. Нетната стойност на Грета се оценява на около милион USD, според доклади (приблизително) към октомври 2022 г.

Грета Ведлър Съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, по това време Грета Ведлер имаше връзка с Дмитрий Коровин. Според докладите Дмитрий и Грета са се срещали дълго време. Дмитрий, между другото, също е блогър.

Според източници между Дмитрий и Грета е имало разногласия за известно време заради парите. Дмитрий уби Грета през февруари 2021 г. Коровин призна, че е убил Ведлер, като го е удушил. Въпреки това, няма налична информация за предишния любовен живот на Грета. Тя беше дружелюбна жена, която обичаше да прекарва времето си с приятелите си.

Любопитни факти

  • Според източници Грета е работила и в Института по психология и психоанализа в Chistye Prudy.
  • Тя публикува и снимки от пътуванията си в социалните мрежи.
  • Грета направи първата си публикация в Instagram на 22 юни 2020 г.
  • Vedler също е работил с редица известни марки.
  • В свободното си време тя обичаше да чете книги и романи.
  • Капучиното беше любимата й напитка за кафе.
  • Тя беше фитнес фанатик, който редовно практикуваше пилатес.

Популярни Публикации