Кирстен Кутнер - Всичко за съпругата на известния голфър Грег Норман

Кирстен Кутнер е известен интериорен дизайнер, който ръководи бизнеса на марката за облекло на Грег Норман. Тя е най-известна като съпругата на австралийския професионален голфър Грег Норман. Грегъри Джон Норман AO също е бизнесмен и главен изпълнителен директор на Greg Norman Company. Родителите му Мерв Норман и Тойни Норман го отглеждат в Маунт Айза, Куинсланд, Австралия.

Бързи факти

Пълно име Кирстен Кутнер
Първо име Кирстен
Фамилия Кутнер
Професия Съпруга на знаменитост
Националност австралийски
Град на раждане Сидни
Държава на раждане Австралия
Име на майката Маргарет Мери Тейлър
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Телец
Семейно положение Женен
Съпруг Грег Норман
Без деца две
Дата на раждане 7 май 1968 г
Възраст 54 години
Женен Дата 6 ноември 2010 г

Биография на Грег Норман

Грегъри Джон Норман е предприемач и успешен професионален играч на голф. Той започна да играе голф по-късно от типичните голфъри. До момента е спечелил над 85 международни състезания. Той също така държи рекорда за това, че е най-добрият голфър в официалната световна класация по голф. Той държи рекорда повече от 331 седмици. Той е главен изпълнителен директор на Great White Shark Enterprises, световно предприятие. Той беше въведен в Световната голф зала на славата. Той е служил два пъти като капитан на международния отбор в Presidents Cup.

Ранните години

Грег е роден в Маунт Айза, Куинсланд, Австралия, на 10 февруари 1955 г. Баща му Мерв Норман е електроинженер, а майка му Тойни Норман и двамата са електроинженери. Той отиде в Таунсвилската гимназия. По-късно той се записва в Aspley State High School. Той винаги се е радвал на спорта и е играл крикет, футбол и ръгби, когато е бил по-млад. Майка му Тойни също беше опитен играч на голф. Това събуди интереса му към голфа. Той е левичар, но играе голф с дясната.  Кирстен Кутнер

Защо Грег е известен като Голямата бяла акула?

Заради външния си вид и стила си на игра Грег си спечели прозвището Голямата бяла акула. Той играе голф по много агресивен начин. Той има масивна мускулеста фигура и косата му е руса, като крайбрежното животно от неговото раждане, акула. Ето защо той е наречен Голямата бяла акула.

Компанията му е известна още като Great White Shark Enterprises и е международна фирма, която управлява двадесет различни компании като дизайн на голф игрища, управление на събития и потребителски стоки.

Грег не остана мълчалив, когато снимка с оценка X стана вирусна.

Грег най-накрая проговори за снимката, на която той разхожда кучето си на плаж във Флорида, която стана вирусна и имаше голямо влияние върху него. Човек с кучето си в неделя беше надписът на тази публикация. Кадърът стана толкова популярен, че породи милиони мемета. За него той просто разхождаше кучето си и това направи страхотен ефект в интернет.

Брак

Преди това Кирстен беше омъжена за Нийл Кътнър, нейния първи съпруг. Те се ожениха през юли 2000 г. или през 1990 г. Той е виден финансист, който преди е работил извън Цюрих. Тя има две деца, Кая Кътнър и Кели Кътнър, които споделя с Нийл.

  Кирстен Кутнер

Когато Грег все още беше женен за първата си съпруга, Лаура Андраши, Кирстен и Грег започнаха да се срещат като приятелка и гадже. Кирстен и Грег се ожениха на остров Некер в Британските Вирджински острови на 6 ноември 2010 г. Грегъри и Морган Лий Норман са деца на Грег от предишния му брак с Лора Андраши. Преди това Грег беше женен за тенис звездата Крис Евърт, преди да се ожени за Кирстен.

Нетна стойност

Нетното състояние на Грег се очаква да бъде 400 милиона долара към октомври 2022 г. като доходите му идват от работата му като професионален играч на голф и предприемач.

Популярни Публикации