Кристин Тейлър- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Кристин Тейлър е добре позната като приятелката на Крис Д’Елия, известен американски комик. Chris D Elia беше обвинен в привличане на явни снимки от тийнейджъри през юни 2020 г. Когато обвиненията се появиха за първи път, Chris D Elia заяви, че никога не е преследвал съзнателно непълнолетни жени в нито един момент. По-късно Chris D Elia призна за проблема и увери своите фенове и последователи, че върши работата, за да се подобри. През 2021 г.

Chris D Elia беше съден за предполагаемо привличане на голи снимки от 17-годишно момиче. Твърди се, че двамата са започнали да говорят в социалните медии през 2014 г., когато тя е била на 17 години, когато жертвата е заявила, че Крис Д Елия е поискал голота от нея. Chris D Elia изглежда е бил наясно с възрастта на момичето, тъй като е получил над 100 изрични изображения и видеоклипове от нея. Освен това Крис Д Елиа покани 17-годишната на едно от своите комедийни шоута и по-късно я покани в стаята си, където правеха секс, и тя разкри, че все още е в гимназията. След това Крис Д Елия ще манипулира емоционално момичето.

Бързи факти

Пълно име: Кристин Тейлър
Дата на раждане: 9 януари 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Пол: Женски пол
Професия: Аниматор
Държава: Роли, Северна Каролина, Съединени щати
Семейно положение: По отношение
Нетна стойност 0k до 0k
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски

Биография на Кристин Тейлър

Кристин Тейлър е на 29 години и е родена на 9 януари 1992 г. Тя е родена в Роли, Северна Каролина, САЩ. Кевин Тейлър е бащата на Кристин Тейлър и той работи като софтуерен инженер. Освен това името на майката на Кристин Тейлър е Кели Макхенри. Кристин има брат на име Кайл Тейлър. Образованието на Кристин Тейлър не е известно, но според докладите тя е посещавала местно училище в Съединените щати. По същия начин Кристин Тейлър и нейният брат Кайл Тейлър посещават Университета на Мисури в Колумбия, за да учат софтуерно инженерство.  Кристин Тейлър

Кристин Тейлър (Източник: Pinterest)

Кристин Тейлър Съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, този на Кристин Тейлър връзката с Chris D Elia дълго време се пазеше в строга тайна. Не знаем кога са се срещнали за първи път или кога Тейлър е забременяла с детето на Крис. Chris D Elia съобщи новината в един от епизодите на своето комедийно шоу, излъчено през февруари 2020 г. Имам да ти кажа нещо, пич. Имам... Имаме бебе, обяви той. Прав си. Сега не споделям толкова много - не споделям много за личния си живот. Твоето момче има… бебе, пич. Изнервя ли ме да го обсъждам? Да, защото, знаете, така е в реалния живот. И не само аз бълвам глупости и издавам пръдящи звуци.

В резултат на това става ясно, че Кристин Тейлър е майката на детето на Крис Д Елия. Преди да има приятелка, той беше женен за актрисата Емили Монтегю. Те се ожениха през 2006 г. и се разведоха през 2010 г. Крис Д Елиа и Емили Монтегю нямаха деца, но Емили сега е омъжена за Деймън Даюб и имат дъщеря на име Ава.

кариера

Кристин Тейлър е художник, Stop Motion аниматор и предприемач. След дипломирането си Кристин Тейлър започва работа в медийна компания. Тя е научила различен софтуер за анимация, включително 2D анимация, докато работи в медийна компания. Кристин Тейлър, любителка на кучета, основа собствена компания Hi Big Dog Media, след като натрупа известен опит в тази област. Кристин Тейлър също е работила със софтуер за анимация като Final Cut Pro, Dragonframe и Premiere. Освен това, Кристин Тейлър е в състояние дори да създава анимация Stop-Motion.

Нетната стойност на Кристин Тейлър

Нетната стойност на Кристин Тейлър се оценява на между 0k и 0k USD.

Популярни Публикации