Tre Nubb - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Три Nubbs е вдъхновяващ влиятелен човек в социалните медии, който показа способността си да играе баскетбол и барабани, въпреки че загуби двете си ръце и единия крак. Той има почти 230 000 последователи в Twitter. Роден е без ръце и само с един крак. Той беше член на маршируващия оркестър Prairie View A&M. Научете повече за нетната стойност на Tre Nubb, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Три Nubbs
Псевдоним Три
Известен като Влиятел в социалните медии
Рождена дата 27 април 1993 г
Възраст 28 години
Хороскоп зодия Дева
Родно място елен
Жител Хюстън, Тексас до Атланта, Джорджия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Tre Nubb

Три Nubbs е роден в Съединените щати на 27 април 1993 г . Той е 28 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Tre Nubb е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. През 2017 г. той се премества от Хюстън, Тексас, в Атланта, Джорджия. Треданте Биас е неговото собствено име. По същия начин Tre Nubb е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Tre Nubb е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Tre Nubb

Tre Nubb е висок 5 фута 5 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото на Tre Nubb са 36-28-34 инча.  Три Nubbs

Tre Nubb (Източник: Google)

Tre Nubb Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Tre Nubb? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, известният Instagram Нетното състояние на Star Tre Nubb на 28-годишна възраст е 1-5 милиона долара към октомври 2022 г. Той печели пари, като работи като професионална звезда в Instagram.

кариера

Продуцент от водещата от Роб Дирдек програма на MTV Ridiculousness се обърна към него за използване на кадри, на които той играе баскетбол. Той беше член на маршируващия оркестър Prairie View A&M. Вдъхновяващ влиятелен човек в социалните медии, който показа способността си да играе баскетбол и барабани, въпреки че загуби двете си ръце и единия крак. Той има почти 230 000 последователи в Twitter. Той е много талантлив и има широк спектър от интереси. Той придоби огромна популярност в социалните медии и е последван от огромен брой фенове. Невероятният му талант и отдаденост са основният ключ към неговия успех.

Tre Nubb Приятелка и запознанства

С кого се среща Tre Nubb? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Tre Nubb не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се е дистанцирал от думи, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации