Коя е Жанин Пиро? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, височина, кариера

Жанин Пиро е бивш съдия и окръжен прокурор от щата Ню Йорк. Тя е най-известна с това, че е водеща на телевизионното шоу на Fox News Channel 'Справедливост' със съдия Джанин. Тя също се появява в няколко предавания на Fox News, както и в Today на NBC.

Бързи факти

Празнувано име: Жанин Пиро
Истинско име/пълно име: Жанин Ферис Пиро
Пол: Женски пол
Възраст: 71 години
Рождена дата: 2 юни 1951 г
Родно място: Елмира, Ню Йорк, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,63 м
Тегло: 59 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруга
(Име):
Албер Пиро († 1975–2013)
деца: Да (Александър Пиро, Кристи Пиро)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Телевизионен водещ, автор и бивш нюйоркски съдия, прокурор и политик
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Жанин Пиро

Естер Ферис и Насър Лео Пиро роди Джанин Пиро през 1951 г. И двамата родители са признати за първо поколение ливански американци. Елмира, Ню Йорк, е мястото, където е родена. Баща й беше продавач, а майка й беше модел на универсален магазин.

Що се отнася до образованието й, тя е завършила гимназия за три години, а не за четири. По-късно тя получава бакалавърска степен. от университета в Бъфало.Тази съдия получава своята докторска степен от Юридическия факултет на Олбъни към университета Юниън през 1975 г. Тази съдия е работила като редактор на правния преглед, докато е била в юридическия факултет и е практикуваща католичка.

  Възраст Жанин Пиро

Жанин Пиро

Възрастта, височината, теглото на Жанин Пиро

Жанин Пиро е родена на 2 юни 1951 г. и към 2022 г. е на 71 години. Висока е 1,63 метра и тежи 59 килограма.

кариера

Жанин Пиро започва своята юридическа кариера през 1975 г. като помощник окръжен прокурор (известен също като ADA) в окръг Уестчестър в Ню Йорк. Тя беше първата дама, номинирана за съдия от Уестчестърския окръжен съд през 1990 г.

През 1993 г. тази съдия е избрана за окръжен прокурор на Уестчестър за втори път, което я прави първата жена окръжен прокурор в региона. Освен това тя беше преизбрана през 1997 г. и 2001 г.

Тя беше и първата жена президент на Асоциацията на окръжните прокурори на щата Ню Йорк, което добави към нейната известност. Тя обяви през 2005 г., че няма да търси преизбиране като окръжен прокурор на Уестчестър.

През 2005 г. тя декларира, че ще търси назначение от републиканците, за да замени пробен първи мандат настоящ сенатор на име Хилари Клинтън, демократ, на изборите за американски сенатор от Ню Йорк през 2006 г. Бившият кмет на Йонкърс Джон Спенсър, адвокатът от окръг Съливан Уилям Бренър и адвокатът Едуард Кокс са сред републиканците, които са декларирали кандидатури за номинацията.

Постижения и награди:

Жанин Пиро беше одобрена за втори сезон, чиято премиера беше в края на 2009 г. За разлика от предходния сезон, следващият сезон, който започна в края на 2009 г., тя не беше ограничена до филиали на CW. Това шоу получи първата си номинация за Еми през 2010 г., а по-късно спечели наградата Дневна Еми през 2011 г.

Нетната стойност на Жанин Пиро през 2022 г

на Жанин Пиро нетното състояние се оценява на 15 милиона долара към юли 2022 г. Тя изкарва прехраната си като съдия и телевизионна личност.

Той става помощник-окръжен прокурор в окръг Уестчестър през 1978 г. и работи, за да стане първата жена съдия в окръг Уестчестър. Преди това тя е водила кампания за номиниране на републиканците в Сената през 2006 г., както и за оставката на главния прокурор. Тя спечели много пари през 2008 г., като се появи в собственото си шоу, Judge Jeanine Pirro, по The CW.

Жанин Пиро е един от малкото завършени съдии и окръжни прокурори, които успешно са оформили кариерата си. Тя често остава единствената жена, която заема президентската позиция като окръжен прокурор. Тя също е опитен водещ на риалити телевизия.

Популярни Публикации