Кери Ърнхард - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кери Ърнхард , известен също като Кери Ърнхард, е бивш пилот на NASCAR и най-големият син на седемкратния шампион от Winston Cup Series Дейл Ърнхард. Той също е полубрат на Дейл Ърнхард младши, предишния пилот от серията Купа. Той също така е бил нает като консултант от Dale Earnhardt Inc., където се е специализирал в развитието на пилоти и е работил до 2011 г. Джефри Ърнхард, неговият по-малък син, започва да се състезава за DEI през 2007 г. и в момента се състезава в NASCAR Cup Series. Той е добре известен с физическата си прилика с баща си Дейл.

Бързи факти

Празнувано име: Кери Ърнхард
Истинско име/пълно име: Кери Дейл Ърнхард
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 8 декември 1969 г
Родно място: Канаполис, Северна Каролина, САЩ
националност: американски
Височина: 6'1''
Тегло: 79 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Рене Ърнхард
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Джефри Ърнхард, Боби Ърнхард, Кайла Ърнхард)
Запознанства/приятелка (име): Да (Рене Ърнхард)
Кери Ърнхард гей ли е?: не
Професия: Шофьор на NASCAR
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 55 милиона долара

Биография на Кери Ърнхард

Кери Ърнхард майката е първата съпруга на Дейл Ърнхард, а Дейл е само на 18 години и е бил местен състезател в Северна Каролина, когато Кери се ражда. Кери беше само на една година, когато двойката се разведе. Първата съпруга на Дейл, Латане, тогава беше омъжена за Джак Кий, който също прие фамилното име Кери и използва фамилното име на втория си баща през по-голямата част от живота си. Дейл беше непознат за него до 16-годишна възраст.

Кери напусна гимназията и работи на различни работни места, за да издържа семейството си, преди да започне състезателната си кариера. Работил е в Pizza Hut, преди да се премести в Cannon Mills в Канаполис, Северна Каролина, където е работил дядо му Ралф Ърнхард.Възраст, височина и тегло на Кери Ърнхард

Кери Ърнхард е роден на 8 декември 1969 г. Той е на 52 години към 2022 г. Височината му е 6'1″ и теглото му е 79 кг.

  Кери Ърнхард

Кери Ърнхард (Източник: Pinterest)

кариера

Кери също се е състезавал със състезателни коли в началото на 90-те години на миналия век, преди да влезе в света на състезанията като състезател през 1992 г. в уличните състезания. Кери се състезава в сериите NASCAR Goody’s Dash през същия сезон и се състезава на различни писти през 1993 г. Това включва пистата East Carolina Motor Speedway в Robersonville, Северна Каролина, както и пистата Langley Speedway в Хамптън, Вирджиния.

Кери направи своя дебют за Winston Cup за Marcis Auto Racing в Мичиган през 2000 г., състезавайки се срещу баща си Дейл Ърнхард и другия му полубрат, Дейл Ърнхард младши. Той отпадна от състезанието в петата обиколка и баща му беше убит в Дайтона през 2001г.

Кери също караше кола номер 33 за Richard Childress Racing в шест състезания за Nextel Cup. В крайна сметка той обяви оттеглянето си от състезателни състезания през 2007 г.

Кери Ърнхард Съпруга, брак

Що се отнася до личния му живот, Кери се жени за Рене през 1999 г. и двойката има дъщеря на име Кайла. Кери има двама сина от предишен брак на име Боби и Джефри, а Рене има дъщеря на име Блейд от предишен брак. Боби, неговият син, се състезава в състезателните серии ARCA през 2017 г., карайки Chevrolet номер 3 за Hixson Motorsport и Ford номер 96 за Brian Kaltreider Racing.

След това Боби направи своя дебют в NASCAR в Xfinity Series, преди да кара Chevy Camaro номер 40 за MBM Motorsports в Ричмънд през 2017 г. Другият му син, Джефри, също се състезава в Monster Energy NASCAR Cup Series и NASCAR Xfinity Series като част от времева основа. Той кара номер 81 за XCI Racing и по-късно номер 18 за Joe Gibbs Racing. Джефри и Боби са четвъртото поколение от семейството, което работи в индустрията на моторните спортове.

Нетната стойност на Кери Ърнхард

Към юни 2022 г. нетното състояние на този професионален състезател се оценява на 55 милиона долара, като по-голямата част от нетното му състояние идва от състезания и шофиране на автомобили. След като обяви пенсионирането си през 2007 г., Кери и съпругата му започнаха да проектират колекцията Earnhardt, колекция от домове на Шумахер. Това пряко е допринесло за нетната му стойност и по този начин стойността му се е увеличила с течение на времето.

Кери Ърнхард е легендарен състезател, спечелил много състезания. Той е син на легендарния Дейл Ърнхард старши, който е известен със своите печеливши стратегии, и е един от онези състезатели, които са започнали от дъното. Пожелаваме на Кери само по-здрав и щастлив живот.

Популярни Публикации