Cat Cora и Corbin Bleu спечелиха титлата на The Real Dirty Dancing

Първият сезон на Истински мръсни танци приключи . Cat Cora и Corbin Bleu бяха короновани за най-добро бебе и Johnny на финала, побеждавайки Tyler Cameron и Anjelah Johnson-Reyes. Последната задача беше да възпроизведе финалния танц от класическия филм Мръсни танци. От двойките се изискваше да научат рутината на песента Time of My Life, която включва известното повдигане, майсторски изпълнено преди това от OG Johnny (Патрик Суейзи) и Baby (Jennifer Grey). Кора-Блю и Джонсън-Камерън имаха невероятни изпълнения и двете двойки постигнаха успех. Феновете, от друга страна, се дърпаха Джонсън-Камерън да спечели финала.

Какво казват феновете за това?

Изпълненията и на двете двойки бяха оценени от публиката. Единият отбор включваше професионален танцьор/актьор Блю срещу готвача Кора, докато другият имаше бивша мажоретка Джонсън заедно със сърцеразбивача Камерън. През целия сезон възпитаникът на Bachelor Nation играеше идеалния Джони. В резултат на това той имаше голям брой поддръжници. Въпреки че и двете изпълнения бяха добре приети от зрителите, някои пожелаха Камерън и Джонсън да са спечелили Сезон 1 на Истински мръсни танци.

 Котка Кора

Пътуването на Тайлър Камерън и Анжела Джонсън-Рейес в „Истински мръсни танци“.

Камерън и Джонсън не започнаха като партньори в The Real Dirty Dancing. Тя беше сдвоена с водещата на токшоу Лони Лав в първия епизод, докато Джонсън беше сдвоена с Backstreet Boy Howie Dorough. На Камерън беше дадена възможност да избере своето бебе след победа в първия кръг и той избра Джонсън. В риалити програмата дуото беше идеалната двойка за Мръсни танци. От езика на тялото си до танцовите си съчетания, двойката приличаше на оригиналните Джони и Бейби.

 Котка Кора

Двойките получиха последното упражнение, в което накрая трябваше да възпроизведат момента на раздяла от филма. Това беше моментът, в който Джони беше уволнен, защото беше с Бейби. Докато Кора и Блю повториха всеки сценарий, комиксът и Камерън добавиха своето завъртане. Вместо Камерън да се качи в автомобила и да потегли, Джонсън пое ролята и остави всички разделени. Финалът на „Истински мръсни танци“ привлече много киномани, а финалистите трябваше да танцуват пред публика на живо. След това публиката беше помолена да гласува за победителя.

Популярни Публикации