Денис Куейд и Лора Савойе бяха забелязани на музикалните награди CMT 2022

Денис Куейд и съпругата му Лора Савои бяха видени на червения килим на музикалните награди CMT 2022 на 11 април в Нешвил, Тенеси. На първото им събитие на червения килим от три години насам двойката показа своята любов и стилна елегантност. Куейд беше облечен в черна тениска, тънки панталони, сребристо сако и метални ботуши, докато Савой беше облечена в черен гащеризон и малки сребърни бижута.

Всичко, което трябва да знаете за съпругата на Денис Куейд

Лаура Савойе, родена на 21 февруари 1993 г., е докторска степен. студент в Тексаския университет. Тя е добре позната като съпруга на носителя на Оскар Денис Куейд. Savoie посещава университета Pepperdine в Калифорния и завършва с бакалавърска степен по счетоводство. През 2015 г. тя получава магистърска степен по счетоводство от университета Нотр Дам в Индиана.

 Денис Куейд

Savoie беше вицепрезидент на Счетоводната асоциация и лидер на Class Legacy. Освен това е учила за MBA в Сао Паоло, Бразилия, и Сантяго, Чили. Savoie сега печели докторската си степен. в Университета на Тексас в Red McCombs School of Business в Остин, където работи и като асистент по преподаване. След магистърската си степен тя работи в Ernst & Young две години, където получава стипендията за изключителни студенти на Ernst & Young. Тя също има сертификати за счетоводство, недвижими имоти и йога и е работила с различни организации в Калифорния и Мексико. Съобщава се, че нетната й стойност е в диапазона от 300 000 долара.

Историята на връзката на Денис Куейд и Лора Савой

Денис Куейд и Лора Савои очевидно са се срещали в продължение на много месеци, преди да разкрият романса си на света на 14 май 2019 г. в Craig’s в Западен Холивуд. Двойката направи много снимки в горещата точка на знаменитостите в Калифорния и публикува шепа от тях в социалните медии. Куейд предложи брак на Савой през октомври 2019 г. и двойката се ожени в Санта Барбара през юни 2020 г.

 Денис Куейд

Сватбата преди това беше планирана за април 2020 г. в Хавай, заедно с празненство за приятели и семейство. Поради епидемията от COVID-19 обаче плановете трябваше да бъдат променени. За тайната си сватба двойката избяга в Санта Барбара. Те си размениха конвенционални обети и пръстени Bulgari в присъствието на проповедник. Савоя държеше букет от рози и кали и носеше рокля от Chosen By One Day.

Въпреки факта, че Савой е с 40 години по-млад от Денис, разликата във възрастта никога не ги е притеснявала. Куейд наскоро заяви:

Не излязох на лов за разлика във възрастта или някой много по-млад от мен. Срещнах я на работно събитие и приятелството ни израсна оттам. Нямаш думата в кого се влюбваш. Не се влюбвам лесно. Но не мога да позволя това, в което няколко души вярват, да диктува всичко. Женен съм три пъти и знам, че това е последният. Чувствам се, че имам истински спътник в живота.

Популярни Публикации