Кой е Джеремих? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, нетно състояние, височина, кариера

Йеремия е американски певец, автор на песни и звукозаписен продуцент, най-известен с едноименния си дебютен албум, който достигна номер шест в престижната американска класация Billboard 200. Той също така е добре известен с подписването на звукозаписна сделка с Def Jam Recordings през 2009 г.

Бързи факти

Празнувано име: Йеремия
Истинско име/пълно име: Джереми Фелтън
Пол: Мъжки
Възраст: 34 години
Рождена дата: 17 юли 1987 г
Родно място: Чикаго, Илинойс, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 86 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: Да (Каньон Грей Фелтън)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Певец, текстописец, рапър и звукозаписен продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Йеремих

Йеремия е роден в град Чикаго, Илинойс, в музикално семейство. Започва да свири на инструменти на тригодишна възраст и е известен като самоук музикант, който може да свири на бас барабан, саксофон, четириъгълници, чинели, много ударни инструменти и пиано в допълнение към вокалните си способности.

При липсата на четене на ноти или получаване на какъвто и да е вид класическо обучение, този певец научи инструменти на слух.По отношение на образованието си, той посещава гимназия Morgan Park, където е член на маршируващия оркестър, както и на латино джаз бандата. Той е отличен в академичното си образование и завършва с отличие гимназия Морган Парк.

Установено е, че доброто му академично представяне му е позволило да пропусне последната си година и да завърши гимназия една година по-рано. По-късно, през 2007 г., той се прехвърля в художественото училище Columbia College Chicago, за да получи диплома по музикален бизнес.

Jeremih Възраст, височина, тегло

Йеремия е роден на 17 юли 1987 г., към 2022 г. е на 34 години. Висок е 1,88 метра. Висока съм и тежа 86 кг.

  Йеремия

Йеремия

кариера

Йеремия започва кариерата си в Columbia College Chicago, където работи със звукозаписен продуцент на име Мик Шулц. И двамата са записали песен, наречена My Ride. Разкрива се, че той е получил помощ от члена на групата Day26 на братовчед си, Уили Тейлър.

През 2009 г. той се среща с Ръсел Симънс, главен изпълнителен директор на Def Jam, и Карън Куак, изпълнителен вицепрезидент на A&R. След като работи за двамата, той подписва договор за звукозапис с Def Jam. Неговият дебютен сингъл, Birthday Sex, беше издаден през 2009 г. и достигна номер четири в US Billboard Hot 100.

През 2010 г. певецът издава първия сингъл от втория си студиен албум All About You, озаглавен I Like. Този сингъл беше предоставен за цифрово изтегляне в платформата iTunes. Вторият сингъл от този албум беше Down on Me, в който участва рапър на име 50 Cent. Този сингъл достига номер едно в класацията на Rhythmic Billboard за осем седмици.

Неговата песен All the Time първоначално беше включена в неговия микстейп Late Nights with Jeremih, но беше преиздадена като сингъл с допълнителен стих от рапър на име Lil Wayne. Тази песен беше пусната като цифрово изтегляне през 2013 г.

Награди и постижения на Jeremih

През 2010 г. Jeremih беше обявен за най-добър нов изпълнител на годината, автор на песни на годината и R&B изпълнител на годината. През 2011 г. той беше обявен за най-добър мъжки вокалист на годината, а през 2015 г. беше обявен за хип-хоп/R&B песен на годината за Don’t Tell Em на Jeremih и YG.

Нетната стойност на Jeremih през 2022 г

Нетната стойност на Jeremih се оценява на 3 милиона долара към юни 2022 г. Той натрупа богатството си предимно като певец, но също така е работил като продуцент на звукозапис и автор на песни. Когато подписа договор с Def Jam Recordings, приходите му се увеличиха. Неговият дебютен сингъл, Birthday Sex, достигна номер четири в Billboard Hot 100 в Съединените щати.

Той също се справи добре с първия си едноименен албум, Jeremih, който дебютира на шесто място в американския Billboard 200, като продаде 59 000 копия през първата седмица. Jeremih постигна огромна слава и успех чрез постепенно подписване на звукозаписни договори с известни лейбъли и издаване на албуми и сингли.

Стиви Уондър, Майкъл Джексън и Р. Кели са споменати като основно влияние. Освен това той описва тяхната музика като вечна и ги нарича истински музиканти-художници. Той е предимно самоук музикант, който усъвършенства вокалните си способности без ползата от класическото обучение.

Популярни Публикации