Флавио Коболи - Wiki, възраст, нетна стойност, височина, приятелка, срещи

Флавио Коболи е тенисист от Италия. На 10 януари 2022 г. той постигна най-високо в кариерата си класиране на сингъл на ATP под номер 199. Той също така има най-високо в кариерата си класиране на двойки на ATP под номер 402, което достигна на 1 ноември 2021 г. ЗНАЙТЕ всичко за Възраст на Флавио Коболи, приятелка на Флавио Коболи, нетна стойност на Флавио Коболи, кариера на Флавио Коболи и още

Бързи факти

Пълно истинско име Флавио Коболи
Псевдоним флавий
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен
Професия тенесист
рожден ден 6 май 2002 г
Място на раждане Флоренция, Италия
Националност Италиански
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 3 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 55 кг

Възраст и ранен живот на Флавио Коболи

Флавио Коболи беше роден на 6 май 2002 г. във Флоренция, Италия . Той е 19 годишен към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Флавио Коболи е пълното му име. Той е израснал в Италия, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е италиански гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Флавио Коболи е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Флавио Коболи

Флавио Коболи е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Флавио Коболи

Флавио Коболи

Флавио Коболи Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Флавио Коболи? Нетната му стойност се оценява на между 1 милион и 3 милиона долара. Играчът, от друга страна, не е разкрил паричните си средства посред бял ден. По-голямата част от приходите му идват от неговата конкурентоспособност и според Wikipedia, Флавио Кавали е спечелил парична награда от 736 от играта.

кариера

  • Коболи победи Световния номер 92 Маркос Гирон в първия си ATP мач с уайлдкард на Откритото първенство на Емилия-Романя през 2021 г. в Парма. В резултат на това на 31 май 2021 г. той постави нов връх в кариерата си на световен номер 386.
  • Коболи и Доминик Стрикър спечелиха шампионата на двойки за момчета на Откритото първенство на Франция през 2020 г.
  • През август той достигна втория си финал в Чалънджър, губейки от сънародника си Джулио Цепиери в Барлета, Италия. В резултат на това на 30 август 2021 г. той ще бъде класиран под номер 281 в топ 300. На 4 октомври 2021 г. той се изкачи до номер 243 в топ 250.
  • Той беше избран за заместник за следващото поколение ATP финали през 2021 г.
  • На 10 януари 2022 г. той постави нов връх в кариерата си в топ 200 под номер 199.

Приятелка и срещи с Флавио Коболи

С кого се среща Флавио Коболи? Отразявайки състоянието на връзката на Флавио Коболи, той може да е необвързан. Той все още не се е женил, нито има деца. В момента той е зает да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, той може да чака перфектния си мач и ще прави двойки в бъдеще. Освен това той е поддържал добър профил и не е бил свързван с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации