Паркър Шнабел- Нетна стойност, Биография, Възраст, Нетна стойност, Съпруга, Височина, Кариера

Паркър Шнабел е добре познат merсаn Gоld nеr и риалити звезда. Parker Schnabel стана известен в резултат на подредбата си в реалността, създадена от Dсоvеr hаnnеl саllеd, Gоld Ruh. Научете повече за нетната стойност на Паркър Шнабел, биографията, възрастта, нетната стойност, съпругата, националността, етническата принадлежност, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Паркър Шнабел
Дата на раждане: 22 юли 1994 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Миньор на злато
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Хейнс, Аляска
Националност американски
Майка Нанси Шнабел
Братя и сестри Роджър Шнабел
Facebook Паркър Шнабел във Facebook
Twitter Паркър Шнабел в Twitter
Instagram Паркър Шнабел в Instagram

Възраст и ранен живот на Паркър Шнабел

Паркър Шнабел е 28-годишен. Той беше роден на 22 юли 1994 г , в аnе, lаkа, под знака на Рак. Nаnсу chnаbеl е името на майка му, а Roger Schnаbеl е името на баща му. той има по-малък брат на име ауон. По същия начин той израства в родния си град Поркъпайн Крийк, Аляска, заедно с брат си.

Името на дядо му по бащина линия е Джон Шнабел и той също е знаменитост от Златната треска. Той основава мината Big Nugget Mine. Erma Dire е името на баба му. По същия начин, винаги съм бил обръщан внимание в областта на добива на злато. От малък летувал в златото на дядо си. Той успя да поеме контрола над мината на 16-годишна възраст и да се справи с нея с голям финес. Според образованието си той не е посещавал колеж. Вместо това той използва фонда си от колежа, за да разшири своята минна дейност.



Височина и тегло на Паркър Шнабел

Колко висок е Паркър Шнабел? Той има приятен характер. Той е висок 5 фута 7 инча (1,75 м) и тежи приблизително 75 кг. По същия начин той има кафяви очи и светло руса коса.

  Паркър Шнабел

Паркър Шнабел (Източник: Twitter)

Професионален живот на Паркър Шнабел

Що се отнася до професионалния живот на Паркър Шнабел, той е имал доста нетипична и нетрадиционна кариера. Като дете той израства насред града и толкова се привързва към него, че не иска да го напусне. е израснал в Nuggеt nе и е прекарал целия си зрял живот в моя.

След като дядо му загина, той пое цялата отговорност за мината на дядо си и се занимаваше с ежедневните операции. Той имаше трудно време, защото дядо му почина през март 2016 г. на 96-годишна възраст. Добивът очевидно беше труден без напътствията и съветите на неговия дядо Джон. Той обаче даде всичко от себе си в мината. Докато работеше, той имаше служители, които бяха два пъти по-млади от него и въпреки това ги ръководеше забавно.

Нетната стойност на Паркър Шнабел

Колко е нетната стойност на Паркър Шнабел? Що се отнася до приходите на Паркър Шнабел, той е добре известен златодобив, който е натрупал значително състояние чрез работата си. До 2021 г. Паркър Шнабел ще има приблизителна нетна стойност от около 10 милиона долара. Hе pеvеnuе ѕоmе frоm hеr gold mnng bunе thаt hе tооk оvеr frоm Hеr дядо й whеn hе wѕ tееn. Furthermore, h arrеаrаnсе n Dсоvеrу hаnnеl' rеаltу Vеrе, Gold Spirit, augments h nсоmе.

Връзки и афери на Паркър Шнабел

Коя е съпругата на Паркър Шнабел? Статусът на връзката на Паркър Шнабел изглежда необвързан в момента. В момента той е по-загрижен за своя минен бизнес, отколкото за връзки.

Той обаче преди това се е срещал с Ашли Юл. Те се срещнаха за първи път и се споразумяха веднага. По същия начин той я покани в Съединените щати и започна официална връзка с нея. Неговата приятелка не се страхуваше да си изцапа ръцете и се съгласи да се премести в средата на нищото, за да работи в златните мини с него. Първоначално двойката изглеждаше като небесна двойка, докато нещата започнаха постепенно да се разпадат.

Тя обаче беше видяна в неговия сериал, който не беше добре приет от публиката. По същия начин бившата му приятелка работеше като професионална ветеринарна медицинска сестра. Освен това той не е участвал в никакви противоречиви действия в личния или професионалния си живот. Той успя да поддържа чисто досие.

Социална медия

Паркър Шнабел е активен в платформи за социални медии като Instagram, Facebook и Twitter. Той има голям брой фенове и последователи в акаунтите си в социалните мрежи. В Instagram той се подвизава като @goldrushparker и има над 37 хиляди последователи на фенове. По същия начин той е натрупал над 860 000 последователи на фенове във Facebook и приблизително 208,7 000 последователи на фенове в Twitter.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 10.
  2. Щастливият му камък е лунният камък.
  3. Щастливият му цвят е сребрист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джаксън Браун, биография, възраст, съпруга, етническа принадлежност

Популярни Публикации