Дейвид Заслав - Всичко за новия президент на Warner Bros. Discovery

Поради скорошни промени в нейната корпоративна структура, беше съобщено, че организацията се дистанцира от съвкупността от Snyderverse. Освен това, предстоящият филм за Batgirl е отменен и Warner Bros. сега се предполага, че се опитват да възпроизведат рамката на Marvel Cinematic Universe (MCU). Според Collider, главният изпълнителен директор Дейвид Заслав е казал, че същото е нещо, което смятаме, че трябва да бъде подобрено.

Според Collider, Zaslav каза в ново изявление, че тяхната компания е била нулирана. Освен това главният изпълнителен директор обяви десетгодишна стратегия, концентрирана само върху DC. Според Заслав идеята е доста подобна на системата, която Алън Хорн и Боб Айгър са създали много ефективно с Кевин Фейдж в Дисни.

Заслав каза още, че новият подход ще бъде фокусиран основно върху качеството. Той продължи с думите:Можем да подобрим DC и работим върху това в момента. Предстои ни няколко фантастични филма на DC. „Flash“, „Shazam!“ и „Black Adam“. Работим върху всички тях. Виждали сме ги и смятаме, че са фантастични, но вярваме, че можем да ги подобрим. Това правят новите шефове на киното на Warner Bros., Майк [Де Лука] и Пам [Абди].

Всичко, което знаем за изпълнителния директор на Warner Bros. Дейвид Заслав.

Въпреки че имаше значителни дискусии за работата му, потребителите на социалните медии бяха любопитни за Дейвид Заслав. На 15 януари 1960 г. той е роден в еврейско семейство на поляци и украинци. Той се премества в окръг Рокланд, докато е още в гимназията, където посещава гимназия Рамапо. Той също беше обявен за капитан на университетския отбор по тенис.

  Давид Заслав

Заслав обедини AT&T и Discovery, за да стане главен изпълнителен директор на сливането на Warner Bros. Discovery, което започва през април 2022 г. От 16 ноември 2006 г. той служи като главен изпълнителен директор и президент на Discovery Inc. Мандатът му изтича на 8 април 2022 г. , когато пое поста главен изпълнителен директор на сливането на Warner Media. Договорът на Заслав беше удължен и той получи фантастични опции за акции на не по-малко от 190 милиона долара.

Дейвид Заслав получава диплома с отличие по право от Бостънския университет. Университетът Бингамтън също му присъди бакалавърска степен по наука. Заслав преди е работил в NBCUniversal, където е помогнал за създаването на CNBC и MSNBC. По-късно той се концентрира върху работата си за Bravo, CNBC World, ShopNBC, Telemundo, SCI FI, Telemundo Puerto Rico, Sleuth, mun2, Trio, USA Network, Universal HD, Olympics и NBC Weather Plus, които всички бяха част от Cable, Вътрешна телевизия и разпространение на нови медии. Работил е и като адвокат в LeBoeuf, Lamb, Leiby и MacRae в Ню Йорк.

Повече за Дейвид Заслав като изпълнителен директор на Warner Bros

Въпреки че много хора са скептични към решенията на Заслав, той ръководи Discovery от 2007 г. и е приложил редица мерки, насочени към увеличаване на растежа и ефективността. Въпреки че е международно известна, корпорацията се е увеличила до 3 милиарда глобални зрители. Освен това се издигна до върха на ключовите задгранични пазари. Дейвид Заслав също има значителен принос към Sirius XM Radio, Inc., Националната кабелна и телекомуникационна асоциация, The Cable Center, Grupo Televisa, Partnership for New York City и USC Shoah Foundation.

Въпреки че акцентът ще бъде върху изданията в кината, Дейвид Заслав каза, че няколко филма ще бъдат разпространени с по-кратки времеви рамки… и с няколко маркетингови тактики, но ние винаги ще бъдем гъвкави и акцентът ще бъде върху драматизма. Той продължи с думите:

Вярваме, че като се съсредоточим върху качеството, можем да развием дългосрочна компания с много по-устойчив растеж от DC. Няма да пуснем нито един филм, докато не бъде завършен... Акцентът ще бъде върху това как да направим всеки от тези филми възможно най-отличен като цяло.

  Давид Заслав

Друга част от информацията, разкрита по време на обаждането на ключовите инвеститори, е идеята за обединяване на Discovery+ и HBO Max в една платформа за стрийминг. Заслав очевидно намекна за комбинация от HBO Max и Discovery Plus по-рано тази година. Според The ​​Verge той заяви:

Нашата цел не е да спечелим битката за харчене, а да се конкурираме с най-големите доставчици на стрийминг.

По-рано на конференцията финансовият директор Гунар Виденфелс каза, че основният фокус на новата компания ще бъде върху ефективността на съдържанието. Дейвид Заслав, повтаряйки качеството на обаждането на новите инвеститори, каза, че изборът е направен, за да се осигури по-добро клиентско изживяване. HBO Max очевидно измества вниманието си от оригинални предавания към филмови проекти. Дейвид Заслав също каза, че закупуването на скъпи филми за стрийминг няма икономически смисъл. Въпреки това, The Wrap съобщава, че докато изпълнителният директор рекламира бъдещи планове за развитие на DC, цената на компанията се срина с 14%.

Популярни Публикации