Дани Кери - Всичко, което трябва да знаете за връзката му

Дани Кери, американски барабанист, и неговият дългогодишен спътник Рин Стъмп имат петгодишно дете на име Зола. Те имаха детето си в началото на 2015 г. и се наслаждаваха на времето със семейството.

Кой е неговият партньор Rynne Stump?

Стъмп, който е роден на 5 януари, е създател и организатор на Stumpfest, ежегоден музикален фестивал, който се провежда в Портланд, Орегон. Фестивалът събира музиканти от всички сфери на живота в Mississippi Studios за няколко вечери на музикално забавление. Събитието Stumpfest трябваше да се завърне през април 2021 г.; обаче беше отменен поради продължаващата епидемия от COVID-19.

 Дани Кери

Дани Кери (Източник: Google)Съпругата на Кери също е програмен мениджър на радиото за Децата на Сатурн. Тя също така работи като учител за Професионалната асоциация на инструкторите по гмуркане (PADI), най-голямата организация за обучение на гмуркачи в света.

Двойката има дете.

На 10 юни 2015 г. Кери и Стъмп имаха първото си дете, момче на име Зола. Прясната майка съобщи за раждането на сина им на страницата си във Фейсбук. На 17 юни 2015 г. тя сподели семейна снимка с бебето си. Синът на Сани и Рин Зола Кери. Existential Recording, канал в Twitter, създаден по модела на групата Tool на Кери, поздрави родения в Канзас и приятелката му няколко дни по-късно. Уебсайтът включва снимка на Кери, който гушка новороденото си бебе малко след раждането му.

 Дани Кери

Дани Кери и Рин Стъмп, женени ли са?

Барабанистът на Tool и половинката му имат дете заедно. Не е ясно обаче кога са се запознали. Също така не е ясно дали те просто се срещат или са били женени преди. През януари 2021 г. към Danny Carey ще се присъедини неговият партньор Rynne Stump. Кери преди беше женен за Сабине Бросейд. Двойката се жени на 23 март 1997 г., а 59-годишният барабанист подава молба за развод в началото на 2000 г. в съда Стенли Моск в Лос Анджелис, Калифорния.

Популярни Публикации