Грант Траут - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Грант Траут е известен американски летен коментатор, спортист, баскетболист, инфлуенсър в социалните медии, звезден партньор, медийно лице и предприемач от Далас, Тексас. Този невероятен човек е добре известен в цялата страна като син на Кени Траут. Кени е бизнесмен милионер, според Wikipedia. Той е добре известен с основаването на Excel Communications. През 1998 г. той продава Excel на Teleglobe за 3,5 милиарда долара.

Бързи факти

Истинско име Грант Траут.
Професия Летен анализатор, влиятелен човек в социалните медии, звезден партньор, медийно лице, баскетболист и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 26 години.
Рождена дата 5 март 1996 г. (вторник).
Родно място Далас, Тексас, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Далас, Тексас, Съединени американски щати.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Епископско училище на Далас.
UC Santa Barbara.
Южен методистки университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 6′ 2″

Възраст и ранен живот на Грант Траут

Грант е роден във вторник, 5 март 1996 г , в Далас, Тексас, САЩ. Той е на 26 години към рождената си дата (към 2022 г.). Всяка година на 5 март той празнува рожден ден. Има добро образование. Според докладите Грант е получил основното си образование в Епископалното училище в Далас. Според страницата му в LinkedIn той е завършил UC Santa Barbara през 2016 г. Той също е бил баскетболист в UC Santa Barbara. За по-нататъшното си обучение той се записва в Южния методистки университет. След това Траут започва работа като летен анализатор.

Височина и тегло на Грант Траут

Грант Траут е висок 6 фута 2 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Грант Траут

Нетната стойност на Грант Траут

Колко е нетната стойност на Грант Траут? Грант печели конкурентно възнаграждение като летен анализатор. Не само това, но той също генерира пари чрез странични бъркотии. Той и семейството му сега живеят в Далас, Тексас, в Съединените щати. Грант води привилегировано съществуване като син на бизнесмен милионер. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Грант се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Траут започва своята спортна кариера. Той също така е баскетболист за своя колежанен отбор. Той се появи в няколко мача за UC Santa Barbara през сезон 2015-16. След това Грант работи като помощник треньор по баскетбол в продължение на 8 месеца. След това започва работа като стажант в Red Mile. Не само това, но той също така завърши двумесечен стаж за анализатор в JMI Realty. В момента Траут е нает в Blue Star Innovation Partners като летен анализатор. Той започна работа за тази фирма през юни 2019 г.

Приятелка на Грант Траут и срещи

С кого се среща Грант Траут? Що се отнася до романтичния му живот, Грант има връзка с Мадисън Прюет. Мадисън е добре позната телевизионна личност в Съединените щати. Prewett стана известен, след като се появи в телевизионната програма The Bachelor. Тя също завърши на второ място в сезон 24 на The Bachelor.

Според слуховете Грант и Мадисън започнаха да се срещат през януари 2022 г. Двойката се сгоди на 1 август 2022 г., след като се срещаха 8 месеца. Траут падна на едно коляно и предложи на Мадисън в Палм Бийч, Флорида. Въпреки това не успяхме да намерим информация за предишния любовен живот на Грант.

Популярни Публикации