Грант Кон - Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, приятелка

Грант Кон е американски писател на свободна практика и спортен илюстратор от Оукланд, Калифорния, САЩ. Той е добре известен като контрольор на качеството за 49ers и All49ers. Той е добре известен с отличните си публикации онлайн. Освен това неговите възгледи и коментари често стават вирусни.

Бързи факти

Пълно истинско име Грант Кон
Дата на раждане 13 януари 1988 г.
Възраст (към 2022 г.) 34 години.
Място на раждане Оукланд, Калифорния, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Професия Писател на свободна практика и спортен илюстратор
Нетна стойност 900 000 USD (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло-кавказки
Зодия Козирог.
образование Б.А. на английски.
Училище/Колеж 1. Mount School.
2. Калифорнийски университет, Лос Анджелис.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг .

Възраст и ранен живот на Грант Кон

Грант Кон беше роден на 13 януари 1988 г , в Оукланд, Калифорния, САЩ. Сега той е на 34 години и живее пълноценно. Козирогът е астрологичният знак на писателя. Освен това, тъй като е роден и израснал в Съединените щати, той е американски гражданин. От малък се интересува от спорт. Що се отнася до образователната му история, той е посещавал училище Монтера като дете и след това е завършил Калифорнийския университет в Лос Анджелис през 2010 г. Твърди се, че е получил бакалавърска степен по изкуства по английски език.

Височина и тегло на Грант Кон

Грант Кон е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Грант Кон

Нетната стойност на Грант Кон

Колко е нетната стойност на Грант Кон? Грант изкарва солидно прехраната си от блогърската си професия. Този талантлив писател допълва доходите си, като се появява по телевизията. Той не е разкрил доходите си, въпреки че получава заплата. Приблизителната нетна стойност на Грант Кон към октомври 2022 г. е милион USD.

кариера

Що се отнася до работата му, Грант започва като блогър в Cohn Zohn. През септември 2010 г. той започва да работи като редовен сътрудник на CSNBayArea.com. Там прекарва 11 месеца. Грант работеше за The Santa Rosa Press Democrat, където отразяваше новини за 49er.

Той започва да пише онлайн спортна колона за Santa Rosa Press Democrat през юни 2013 г. Той е с тях от 9 години и все още работи за тях. Той също така е писател за Bleacher Report от март 2015 г. Кон е писател на свободна практика за спортни илюстрации. Той е завършен писател с много опит. Той също така има собствен акаунт в YouTube на свое име. В момента има около 48,8 хиляди последователи. Той също се присъедини към YouTube на 5 февруари 2014 г.

Приятелка на Грант Кон и срещи

С кого се среща Грант Кон? Грант изглежда доста дискретен относно личния си живот. Той никога не е говорил за любовния си живот, приятелката, съпругата, децата или аферите си досега. Няма съмнение, че той е известен и хората искат да знаят повече за семейството му, но няма конкретика. Всъщност не е известно дали е женен, обвързан или неженен. Въпреки това открихме, че той е доста ентусиазиран от професията си и обича да пише статии.

Популярни Публикации