Джефри Уолбърг- Нетна стойност, възраст, Wiki, родители, приятелка, височина, кариера

Джефри Уолбърг е актьор от Съединените щати. Той стана известен с ролята си на Диего в игралния филм на живо от 2019 г. Dora and the Lost City of Gold. Той е добре известен с изпълнението си на Мики Смоли във филма от 2017 г. „Не се връщай от Луната“. Научете повече за нетната стойност на Джефри Уолбърг, възраст, Wikipedia, родители, приятелка, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Истинско име Джефри Уолбърг
Известен като актьор
Възраст 26-годишен
рожден ден 29 март 1996 г
Родно място Бостън, Масачузетс
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина приблизително 5 фута 8 инча (1,80 м)
Тегло приблизително 68 Kg (149 lbs)
Статистика на тялото приблизително 42-32-38 инча
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност Приблизително милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и националност на Джефри Уолбърг

Кой е Джефри Уолбърг? На 29 март 1996 г. е роден. Той е сега 26 години. Неговият астрологичен знак е Овен. Той е роден в Бостън, Масачузетс. Той е със смесено наследство и има американско гражданство. Името на майка му не е известно на широкия свят. Тя е от доминикански произход. Самоличността на майка му също е неизвестна в публичното пространство.

Височина и тегло на Джефри Уолбърг

Колко висок е Джефри Уолбърг? Той е висок 5 фута 8 инча или 1,80 метра или 180 сантиметра. Той тежи около 68 кг (149 паунда). Освен това той има черна коса и очи. Освен това е фитнес фанатик. Носи обувка номер 10 в Съединените щати. Джефри Уолбърг

Джефри Уолбърг позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Джефри Уолбърг

Колко е нетната стойност на Джефри Уолбърг? Актьорската му кариера започва през 2012 г., когато получава ролята на Джеймс Скъли във филма „Чувство отвътре“. Той е добре известен с многото си сътрудничества с колегата си актьор Джеймс Франко, като например във филмите от 2018 г. Future World и Doesn’t Come Back from the Moon. Той е племенник на Марк и Дони Уолбърг, и двамата актьори. Към 2021 г. нетната му стойност се очаква да бъде повече от 2 милиона долара (USD).

Приятелката на Джефри Уолбърг

Коя е приятелката на Джефри Уолбърг? Сега той е необвързан и не е разкрил нищо за живота си на срещи. Сега той е необвързан и изключително фокусиран върху работата си.

Факти

  • Става известен с ролите си във филмите „Не се връщай от Луната“ (2017), „Дора и изгубеният златен град“ (2019), „Бъдещ свят“ (2018) и „Контрагент“ (2017).
  • През 2012 г. той дебютира като Джеймс Скъли във филма „Чувство отвътре“.
  • На 17 юли 1996 г. е роден в Бостън, Масачузетс, САЩ.
  • Уолбърг, Джефри Джеф Уолбърг е бащата, а Джеф Уолбърг е майката. Майката е от доминикански произход. Името на баща му не е публично достояние.

Също така, знайте за Нетна стойност на Вини Раман, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации