CardiBri- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

HeartBri е производител на съдържание в кратка форма, най-известна с качването на видеоклипове за синхронизиране на устни и танци в своя акаунт в TikTok thejamieread. Филмите й с гледна точка са й спечелили почти 160 000 последователи в Instagram. Преди да се присъедини към TikTok, тя работи като модел. Научете повече за нетната стойност на CardiBri, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име HeartBri
Псевдоним Карди
Възраст на 24 години
рожден ден 9 юни 1998 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Съединени щати
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия зодия Близнаци
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

CardiBri Възраст и националност

На колко години е CardiBri? CardiBri е роден на 9 юни 1998 г. в САЩ. Тя е 24 години към 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на CardiBri и други подробности за семейството. CardiBri също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е CardiBri? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. CardiBri има кестенява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  HeartBri

CardiBri позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на CardiBri 2022 г

Колко е нетната стойност на CardiBri? Нейната професионална кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила приходите си. Към октомври 2022 г , нетната стойност на CardiBri се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. CardiBri придоби огромна популярност в социалните медии и е следван от много фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на CardiBri? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Тя има почти 500 000 последователи в TikTok. Тя също има над 40 000 последователи в YouTube в акаунта си Bri Hendrixx.
  • През януари 2021 г. тя туитва заедно със знаменитостта на TikTok ShreksDumpster.

Популярни Публикации