Говори се, че Чарли Д’Амелио се среща със сина на Травис Баркър Ландън Баркър

Ландън Баркър, 18-годишният син на Травис Баркър, може да се среща с Чарли Д’Амелио. Според източник, близък до знаменитостта, двойката е в начален етап на запознанство. Те заявиха:

Те се срещат и това е в ранна фаза.

Тъй като бяха видени заедно на няколко пъти, феновете спекулираха за връзка между Д’Амелио и Баркър. В средата на юни 2022 г. двамата бяха наблюдавани да излизат заедно от представлението на Баркър. Агентите на юношите идоли обаче все още не са отговорили на доклада.Други инциденти, които подхраниха слуховете за връзката на Чарли Д’Амелио и Ландън Баркър

Освен че напуснаха представлението на Баркър през юни тази година, двамата също бяха видени да напускат парти в Лос Анджелис в чест на първия албум на сестрата на Д’Амелио – Дикси, A Letter To Me. Според съобщения в пресата и Д’Амелио, и Баркър са качили публикации в Instagram за татуировки от един и същи артист от Лос Анджелис, Арбел (@ar.bel).

Кой всъщност е Ландън Баркър? Ранен живот, кариера и други теми

Ландън Ашър Баркър е моден американски рапър, певец, музикант и знаменитост в социалните медии. Баркър стана известен в риалити шоуто на MTV Meet the Barkers, което се излъчваше от 2005 до 2006 г. Музикантът е известен като барабанист и рапър и има над 1,2 милиона последователи в Instagram. На 9 октомври 2003 г. той е роден на барабаниста на Blink 182 Травис Баркър и бившата му приятелка Шана Моуклер. Художникът израства в Санта Моника, Калифорния, САЩ.

 Ландън Баркър

Преди да се запише в гимназия Фонтана в Калифорния, той посещава частно училище в Санта Моника. Твърди се, че инфлуенсърът се интересува от актьорско майсторство и е участвал в редица училищни и обществени театрални дейности.
Алабама Луела Баркър е по-малката сестра на художника, докато Атиана Сесилия Де Ла Хоя е нейната по-голяма полусестра. Баркър изигра барабанист в късометражния филм Downfalls High, който беше пуснат през 2021 г. Mod Sun и Machine Gun Kelly режисираха филма.

Той често използва думата OTG пред името си, което означава On The Grind. Trust, Don’t Need Her, Skulls Misfits и Holiday са сред многото песни, записани от 18-годишната изпълнителка. Той също така си сътрудничи с Purple, Rick Owens, Fashion Nova Men и Famous Stars and Straps. Състоянието на Баркър се оценява на между 3 и 4 милиона долара, според newsunzip.com.

С кого е излизал преди това Чарли Д’Амелио?

Чарли Д’Амелио е забележителен инфлуенсър от Gen Z, който стана известен чрез своите видеоклипове в TikTok. Преди това тя беше свързвана със сензацията на TikTok Чейс Хъдсън (известен още като музикант Лил Хъди). Те започнаха да излизат през декември 2019 г. и се разделиха през април 2020 г. Новината беше споделена с почитателите си от по-малката сестра на Д’Амелио, която написа:

Тъй като следите връзката между мен и Чейс от самото начало, почувствах се длъжен да ви информирам, че вече не сме заедно. Болно ми е да го кажа, но решихме, че това е най-доброто и за двама ни.

 Чарли Д

Тя каза още, че двамата все още са приятели:

Все още сме добри приятели и не бих го заменил за нищо на света! Наистина ме е грижа за Чейс и му желая само най-доброто. Радвам се да видя всички хубави неща, които му се случват.

Говори се, че Хъдсън току-що е изтрил своя снимка с Баркър от сайта си в Instagram. Мнозина видяха това като още един показател за връзката на Чарли Д’Амелио и Ландън Баркър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The original Tiktokroom (@tiktokroomtm)

Популярни Публикации