Моли Ефраим - нетна стойност, възраст, височина, съпруг, брак, Wiki

Моли Ефраим е американска актриса, най-известна с ролята на средната дъщеря и предприемач Манди Бакстър в скандалния ситком на ABC Last Man Standing, който се излъчва от 2011 до 2017 г.

Бързи факти

Празнувано име: Моли Ефраим
Пол: Женски пол
Възраст: 36 години
Рождена дата: 22 май 1986 г
Родно място: Филаделфия, Пенсилвания, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,55 м
Тегло: 50 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
не
деца: не
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: американска актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Моли Ефраим

Моли Ефраим , дъщеря на Уилям Ефраим и Нина Зебукър, е родена през 1986 г. Филаделфия, Пенсилвания, е мястото, където е родена. Актрисата е родена и израснала в окръг Бъкс, Пенсилвания. Като дете тя участва в представления в Bucks County Playhouse, а като тийнейджър участва в професионални мюзикъли в Arden Theatre Company и Prince Music Theatre.

Що се отнася до нейното образование, тя е завършила Принстънския университет с бакалавърска степен. по религиознание. Тя е служила като сътрудник на Triangle Club в Принстън и е участвала и хореографирала различни представления за Princeton University Players и Theatre Intime.Възраст, височина и тегло на Моли Ефраим

Моли Ефраим е родена на 22 май 1986 г. и към 2022 г. е на 36 години. Висока е 1,55 метра и тежи 50 килограма.

  Моли Ефраим

кариера

Моли Ефраим започва кариерата си на Бродуей през 2002 г., играейки Червената шапчица в бродуейската възстановка на Into the Woods, за която получава номинация за наградата Drama League. След това тя беше известна като Bielke в бродуейското възраждане на Fiddler on the Roof през 2004 г.

През 2009 г. тя се появява извън Бродуей в Ensemble Studio Theatre като Рейчъл Щайн в End Days. Тя също се появи като Олив в The 25th Annual Putnam County Spelling Bee в Barrington Stage Company през 2008 г., в повторение на пиесата под ръководството на Джереми Добриш, както и в North Shore Music Theatre.

Актрисата играе Ане Франк в продукцията на Westport Country Playhouse на The Diary of Anne Frank през 2010 г. Освен това тя се появява като Дафна Файгенбаум в Bad Jews на Джошуа Хармън в Geffen Playhouse в Лос Анджелис през 2015 г.

Освен това Ефраим участва като Уенди Грийнхът във филма College Road Trip, който беше пуснат през 2008 г. Актрисата се появи в епизоди на Закон и ред: Отдел за специални жертви, Royal Pains, Hench at Home на Майкъл Дж. Фокс пилот и скандалният пилот на HBO The Wonderful Maladies.

Тя също играе Али Рей в продълженията на паранормалната активност през 2010 г. и 2014 г., както и в спин-оф филма от 2014 г. паранормална активност: Белязаните. В известния ситком на ABC Last Man Standing актрисата също играе Манди Бакстър, дъщеря на един от героите на Тим Алън.

Тя изигра Али Рей в Паранормално действие 2 през 2010 г. и беше преработена като героя в Паранормално действие: Белязаните през 2014 г. Тя участва като Манди Бакстър в телевизионния сериал The Last Man Standing, започващ през 2011 г.

Нетната стойност на Моли Ефраим

Нетната стойност на Моли Ефраим се очаква да бъде 2 милиона долара към октомври 2022 г. Нейната актьорска кариера й осигури по-голямата част от нейното богатство. Тя започна да печели добре през 2002 г., когато направи своя дебют на Бродуей като Червената шапчица в Into the Woods.

През 2004 г. тя играе Bielke в постановката на Бродуей на Fiddler on the Roof. Тя участва в телевизионния филм от 2003 г. Hench at Home. Освен това актрисата спечели много пари през 2008 г. за изпълнението си на Уенди във филма College Road Trip.

Въпреки че доходите на Моли Ефраим като актьор изглеждат скромни на пръв поглед, тя е брилянтна и добре известна актриса, която несъмнено ще увеличи нетната си стойност в бъдеще. Нейният възход към популярност беше подпомогнат от отличителните й актьорски способности и отдаденост на работата.

Популярни Публикации