Трейс Максорли - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Трейс Максорли , родом от Ашбърн, Вирджиния, е куотърбек на НФЛ за Балтимор Рейвънс. Трейс Максорли, който беше избран от Рейвънс през 2019 г., също играеше колежански футбол в Пен Стейт.

Бързи факти

Пълно име: Трейс Максорли
Дата на раждане: 23 август 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Професионален NFL играч
Държава: Америка
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Касандра Дийн
Заплата милион – милиона
Цвят на очите Черни очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Ашбърн, Вирджиния
Националност американски
Религия Кристиян
образование Гимназия Брайър Уудс, Пен Стейт
баща Рик Максорли
Майка Андреа Максорли
Братя и сестри Микаела Максорли
Facebook Трейс Максорли във Facebook
Twitter Проследете Максорли в Twitter
Instagram Трейс Максорли в Instagram
Седмица Trace McSorley Wiki

Биография на Трейс Максорли

На На 23 август 1995 г. Трейс Максорли е родена в Ашбърн, Вирджиния. Ричард Томас Трейс Максорли III е истинското му рождено име. Към 2022 г. той е на 26 години. Освен това той е християнин, роден в Съединените щати и притежава американско гражданство, но етническото му наследство е неизвестно.

Рик Максорли, баща му, беше футболист в университета в Ричмънд, а чичо му, Джеф Максорли, беше футболист в университета Маршал. Той също има по-малка сестра Микаела Максорели и майка си Андреа Максорели. Той обичаше структурирани и непринудени спортове, както и видео игри, когато беше по-млад. По време на детството му в родния му град, можем да предположим, че родителите му са го отгледали с голямо внимание.Трейс Максорли завършва университета Penn State през май 2018 г. с бакалавърска степен по счетоводство. Той посещава гимназия Брайър Уудс в Ашбърн, Вирджиния, от 2010 г. до 2014 г. В момента той също следва втора степен по журналистика.

  Проследете възрастта на Максорли

Трейс Максорли

Проследете височината и теглото на Максорли

Относно измерванията на тялото му, Трейс Максорли е висок 6 фута и тежи 92 килограма. Има черна коса и черни очи. Освен това не се знае нищо относно другите измервания на тялото на Максорли.

кариера

Трейс Максорли започва като първокурсник в гимназията Briar Woods, когато играе гимназиален футбол. През първата си година той изведе отбора до рекорд 13-2 и щатска титла. Той насочи отбора към рекорд от 15-0 и трета поредна титла на щата през младшата си година. Отличията за първия отбор на всички щати дойдоха от Асоциацията на треньорите на Вирджиния и Вирджиния Препс.

Той беше обявен за офанзивен играч на годината в първия отбор на Дълес Дистрикт и куотърбек на втория отбор на всички региони. След това той се появи в общо шест игри, пет от които бяха, когато играта вече беше в ход и той имаше само няколко минути игра. В TaxSlayer Bowl през 2016 г. неговият клуб Penn State беше победен с 24-3 от Georgia Bulldogs. По-късно в мача отборът му направи обрат, като направи 14 за 27, но загуби с 24-17.

След като Кристиан Хакенберг беше избран от Ню Йорк Джетс в проекта за НФЛ през 2016 г., той беше обявен за стартов защитник на отбора. След като се дипломира като старши, той отговаря на условията за драфта на NFL през 2019 г. Освен това той беше избран в шестия кръг на драфта на NFL 2019 от Baltimore Ravens със 197-ия общ избор. Той не направи своя дебют в НФЛ до седмица 17 от сезон 2019, когато се изправи срещу Питсбърг Стийлърс.

Отборът го постави в списъка с резерви/COVID-19 за сезон 2020, тъй като той остана трети куотърбек. След като резервният куотърбек Грифин напусна играта с контузия на бедрото през четвъртата четвърт, той влезе в играта. След като го уволни на 31 август 2021 г., той беше преподписан в тренировъчния отбор на Балтимор Рейвънс.

Проследете нетната стойност на McSorley

Като професионален играч на NFL, той е натрупал значителна сума пари. Към октомври 2022 г. приблизителната му нетна стойност като футболист на Балтимор Рейвънс е между 1 и 5 милиона долара според онлайн източници.

  Проследете нетната стойност на Максорли

Трейс Максорли

Приятелка на Трейс Максорли, запознанства

По отношение на взаимоотношенията, Трейс Максорли семейното положение не е известно, но наскоро той предложи брак на Касандра Дийн, приятелката му. Освен това Максорли мълчеше кога са се срещнали и предишните си връзки.

Що се отнася до слуховете и скандалите, той не е бил част от тях досега. Освен това той се фокусира върху професионалната си кариера в NFL и избягва всички спекулации и проблеми.

Популярни Публикации